Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноИнтервјуиНајновијеФудбал

Марин: „Желимо поново у Лигу шампиона“

Новом магичном асистенцијом Марко Марин је спојио Боаћија са голом и најавио велики успех. Ипак , за потврду је било неопходно да наш тим прође кроз утакмицу која је обиловала узбуђењима, а славље је стигло тек после пенал серије. После елиминације Копенхагена, асистент за водећи гол нашег тима уз осмех је направио резиме.

Обећали смо пролаз прошле недеље и то смо и остварили. Показали смо карактер, упркос повратку ривала и црвеном картону Милуновића. Борили смо се до краја, веровали до последњег минута. На крају пенали, бујица емоција и пласман у следећу рунду. Веома смо срећни – изјавио је наш капитен.

Марин је истакао да овим успехом није стављена тачка на црвено-беле амбиције.

– Играли смо врло добро у првом полувремену. Обезбедили смо групну фазу европског такмичења трећу годину заредом. Знате нас и не бих да причам много, желимо поново да уђемо у Лигу шампиона.

Успех је украсила прослава са око 2.000 звездаша.

– Капитенска трака је завршила код мог кума. Имали смо феноменалну подршку са трибина са којих су нас бодрили чланови фамилије и пријатељи. Данас смо играли за наше породице. Шеф је рекао пре утакмице: заборавите све и играјте за жене и децу. Пружају нам свакодневно подршку и овим смо им се одужили.

Упркос сјајној партији, Марин је погодивши пречку из пенала унео додатну напетост у пенал рулет на самом почетку.

Погодио сам пречку. Штета што није ушла, али је у овој ситуацији супер осећај и кад промашите пенал. Битно је да смо прошли. Било је тешко са десет играча, да смо остали са 11 решили бисмо утакмицу и у 90 минута. Следи дуел са Јанг Бојсом, биће доста наших навијача и на гостовању како из Швајцарске тако и из Немачке – рекао је Марин.

 

Повезане вести

1 comment

Davor. R. Srpska авг 14, 2019 at 10:13

Sa kim ti, Borjan i Degenek. Treba 3 možda i 4 dobra pojačanja.

Reply

Leave a Comment