Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

„Ораница“ дочекала Звезду у Копенхагену

Пред старт овосезонских квалификација за Лигу шампиона травната подлога на стадиону „Рајко Митић“ је потпуно замењена. Због стандарда УЕФА организације то је учињено иако је претходна подлога била у изузетном стању, а показатељ квалитета сигурно је био дуел последњег кола претходне сезоне када је терен издржао велико невреме и огромне количине падавина, а да се ни на једном његовом делу није примећивало оштећење.

Због свега тога чуди да је експедицију Црвене звезде која вечерас игра реванш меч 3. кола квалификација за Лигу шампиона, у Копенхагену дочекала травната подлога која је у најмању руку катастрофална. Проређена трава и тврда подлога изненадили су све у редовима српског шампиона, па се поставља питање какви ће услови бити за игру вечерас на стадиону „Телиа Паркен“ након кише која се предвиђа да ће падати током читавог дана.


Стадион „Телиа Паркен“ у престоници Данске изграђен је 1992. године, има капацитет од 38.065 седећих места, а до сада је већ два пута реновиран и то 2001. и 2009. године.

Повезане вести

5 comments

Suhoj37 авг 13, 2019 at 15:50

Sve liči na scenario kao prošle godine protiv Spartaka iz Trnave. Loš teren, loš stadion, 1:1 na Marakani i onda šok i pobeda u gostima. S tim što je Spartak bolje igrao u gostima a ovi su po statistici na domaćem terenu nepobedivi. Ali otom potom…SAMO HRABRO! JA VERUJEM!

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 13, 2019 at 16:01

lepo sto verujes..ja mislim da mi nemamo ama bas nikakve sanse..garantujem da ispadamo kao kofer iz voza

Reply
Suhoj37 авг 13, 2019 at 16:11

Pa nema mi druge nego samo da verujem. Mnogo su bolji na domaćem terenu nego u gostima to stoji. Ali mi zadnje 2 sezone kad god smo bili saterani u tesnac i nismo imali gde nego samo da pokažemo mu*a odigramo dobro i prođemo dalje a to se i desilo. Dokazi su ti Trnava i Salcburg. Narano i Krasnodar ali to je bilo na domaćem terenu. Sada smo možda i u goroj situaciji jer zadnjih pola godine igramo katastrofalno. Samo neka odigraju kao u prvo poluvreme u na Mari i ja se ne brinem. Samo da se ne branimo kao u II. poluvremenu jer će mi skratiti 10 godina života a naravno ne bi me čudilo i da ih sudija pogura. Kao ona portugalska pederčina na Marakani. Možeš misliti kakvo je oto bilo suđenje, kada je i kompleksaš Željko Pantić priznao da je Zvezda katastrofalno oštećena u BG…

Reply
vedips авг 13, 2019 at 17:00

I ja mislim da cete ispasti kao kofer iz voza u Turskoj,jel nate

Reply
LAGANA TEKMA авг 13, 2019 at 23:45

dabogda bio nekom zirant za kredit kad tako garantujes IDEMO BRE CZV !

Reply

Leave a Comment