Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Милојевић: „Даћемо максимум“

Црвена звезда ће сутра од 20 часова у Данској одиграти реванш меч трећег кола квалификација за Лигу шампиона против Копенхагена, а Владан Милојевић је пред дуел вредан треће европске јесени изнео очекивања и амбиције.

 

– Пред нама је друго полувреме у којем је Копенхаген фаворит због гола у гостима, али смо се спремили да одиграмо храбру, мушку утакмицу. Још 90 минута је пред нама, даћемо максимум и све што сам рекао пре прве утакмице мислим и сад. Ривал је екипа која има вишегодишње искуство играња у Европи, веома су јак и добар тим – рекао је шеф стручног штаба Црвене звезде и додао:

– Копенхаген има стил игре који је потпис њиховог тренера. Солбакена веома ценим, један је од најбољих тренера у Европи. Дуго је овде уз мале прекиде. Дански шампион гаји препознатљив систем и начин рада. Не очекујем нешто другачијег ривала ни сутра, нису екипа која се прилагођава противнику, поготово пред домаћом публиком. Не знам колико може да буде тајни или промена и колико бисмо могли један другог да изненадимо.

Павков и Бен се нису нашли на списку путника за Данску због повреда па ће наш тим без стандардног двојца у офанзиви изаћи на мегдан ривалу.

– Изостанак играча због повреда је отежавајућа околност. Повреде су такве природе да упркос свим напорима нису стигли да се опораве. Верујем у своје изабранике и сигурно ће они који добију шансу дати све од себе. Као што кажу старији тренери – најбољи играч је здрав играч.

Милојевић је открио да се није превише обазирао на квалитет терена на којем ће се одиграти сутрашњи меч као и да не прави калкулације пред сусрет који победнику доноси јесен на европској позорници.

– С обзиром да су правила игре таква, могуће је да буде и пордужетака. Како год, морамо да постигнемо гол. Изаћи ћемо максимално борбено и даћемо све од себе. Нисмо се посебно припремали ни за једанаестерце, иако играчи генерално на тренинзима шутирају пенале. Не размишљам о једанаестерцима и није фокус на њима, уколико дође до тога даћемо свој максимум – изјавио је Милојевић.

Фото:(ФК Црвена звезда)

Повезане вести

1 comment

ZvEzDa OOOOOOOO авг 12, 2019 at 19:31

bilo je teze prosle godine protiv salzburga ZATO SADA IDEMO DALJE

Reply

Leave a Comment