Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Сваки други човек у Србији бодрио Звезду против Копенхагена

Црвена звезда је синоћ била телевизијски догађај вечери. Утакмицу трећег кола квалификација за Лигу шампиона против Копенхагена (1:1) пратило је више од половине телевизијских гледалаца у Србији.

Јучерашње истраживање гледаности телевизија у Србији показује да када Црвена звезда игра мечеве онда је то прави празник.

Прошле ноћи Маракана је била препуна. На Звездином стадиону више од 40.000 људи пратило је утакмицу против шампиона Данске. Поред тога на Радио телевизији Србије преко кабловских оператера црвено-беле гледало је 1.854.000 људи. Када додамо пренос и на телевизији Аренаспорт, и да је “шер” на јавном сервису био 40 одсто, можемо са поносом истаћи да је сваки други телевизијски гледалац синоћ био уз чету Владана Милојевића. Поново је меч нашег тима по гледаности иза себе оставио емисије емитоване тог дана, иако неке од њих имају велику гледаност и дугу традицију.

Традиција се наставила као и претходних година. Црвену звезду и даље прати велики број људи захваљујући нашим успесима у националном шампионату и европским такмичењима.

После одличне игре у првом мечу сигурни смо да ће у реваншу навијачи и телевизијски гледаоци бити уз наш тим и пружити им неопходну подршку у дуелу са Копенхагеном.

 

Повезане вести

Leave a Comment