Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноКошаркаМлађе категоријеНајновије

Летњи кампови успешни, идемо даље!

КК Црвена звезда мтс одржао је Летњи кошаркашки камп у рекордних шест смена. Велики број малишана вредно је радио, а искуство и знање које су добили од Звездиних тренера ће бити непроцењиво у њиховом кошаркашком развоју.

КК Црвена звезда мтс и овог лета био је у многоме посвећен малишанима. Док су стручни штаб и првотимци били на заслуженом одмору након напорне сезоне, менаџмент клуба вредно радио и градио зидине циглу по циглу, навијачи нестрпљиво из минута у минут пратили активности на ’’летњој пијаци’’… у Врњачкој Бањи и на Златибору се вредно радило.

Тренери млађих категорија Црвене звезде имали су пуне руке посла. Рекордних шест смена окупио је велики број малишана који су желели да задуже црвено-белу опрему, били спремни за вредан рад и упијали сваки злата вредан савет. Снажан утисак на младе кошаркаше оставили су и првотимци Црвене звезде Филип Човић, Немања Ненадић и Огњен Добрић који су посветили своје слободно време раду са њима и неуморно одговарали на свако питање које ће значити малишанима у њиховом кошаркашком развоју.

Црвена звезда је и на овај начин показала колико полаже у рад са младим кошакашима, а то је једна од основа система који је донео толико успеха и трофеја претходних година. Поред тога што су бројни првотимци трасирали свој пут кроз млађе категорије у црвено-белом дресу па све до евролигашких паркета, бројне клупске акције као што су ’’Отворена врата’’ и ’’Јавни часови школе кошарке’’ били су у потпуности посвећени младим кошаркашима и били потпуно бесплатни.

Настављамо даље! Нови Јавни час школе кошарке је пред нама и сви сте позвани!

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment