Moja Crvena Zvezda
АрхиваДомаћи шампионатЗвездаши широм светаФудбал

Adža i Robi idu po Ninkovića

Miloš Ninković u dresu "Orlova" na SP protiv Nemačke

Sportski direktor crveno-belih Ivan Adžić i trener Robert Prosinečki boraviće tokom naredne nedelje u Ukrajini. Tokom boravka u Kijevu pratiće utakmicu UEFA lige Evrope između domaćeg Dinama i moldavskog Šerifa.

Iako se napominje da je svrha posete susret sa mladim Vranješom koji je pozajmljen od strane našeg kluba moldavskom šampionu, ali za koga se i pre izvesnog vremena pričalo da se definitivno neće vraćati na Marakanu, svrha posete Kijevu trebala bi da bude dogovor oko „bombe“ prelaznog roka.

Još letos se stidljivo provlačila informacija da je Crvena zvezda zainteresovana za srpskog reprezentativca i člana Dinama iz Kijeva Miloša Ninkovića, ovaj put očigledno je realizacija transfera blizu. Naime, Ninković je poslednji zvanični meč u dresu Kijevljana odigrao još 7. novembra u porazu njegovog kluba od ekipe Obolona (0:2) i nakon toga već mesec dana nalazi se na listi povređenih igrača. Želja Ninkovića da obuče crveno-beli dres nikada nije bila sporna, a pošto ga uguvor za Dinamo vezuje do juna 2013. godine, najrealnije je da na proleće Ninković na Marakanu dođe kao pozajmljen fudbaler.

Повезане вести

2 comments

Comments are closed.