Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Иза југа Маракане – Пионири и млађи кадети отпутовали на припреме

Пионири и млађи кадети Црвене звезде отпутовали су данас на припреме у Бајину Башту где ће наредних недељу дана брусити форму пред нове првествене изазове.

Почели смо пре недељу дана са радом и у међувремену одиграли две контролне утакмице. Формирали смо играчки кадар и на припреме крећемо са 23 играча на располагању. Током боравка у Бајиној Башти наставићемо да се спремамо за такмичарске изазове, а идеја је да до повратка у Београд одиграмо још две провере – открио је Владимир Вучић.

Тренер млађих кадета ће са првим сарадником Марком Петровићем ученике предводити кроз јединствено искуство, у првој сезони против углавном годину дана старијих ривала.

Показали смо у конкуренцији са вршњацима да смо веома доминантни и свакако да ће учешће у лиги са старијим ривалима бити јединствено и драгоцено искуство. Радимо на развоју играча, а тренутно су у фокусу техничко-тактички детаљи на којима се ради паралелно уз физичку припрему фудбалера – рекао је учитељ селекције састављене од фудбалера рођених 2004. и 2005. године.

Сличан пут је и пред изабраницима Срђана Бугарског, пионирима који су такође данас са југа Маракане кренули ка летњој бази..

После десет дана у Београду упутили смо се на седмодневне припреме после којих нас очекује интернационални турнир у Хрватској, а потом и почетак такмичења у Пионирској лиги Београда. Распоред је густ , али 4 дечака је у конкуренцији и дуели пред нама су идеални да се се посвети довољно времена обуци сваког од њих – изјавио је тренер Звездиних пионира.

Бугарски је селекцију сачињену од играча рођених 2005. и 2006. године преузео овог лета, па паралелно са припремама тече и упознавање стручног штаба са расположивим снагама.

У Бајиној Башти нас очекују идеални услови за рад, сјајни треени и одличан смештај. Припремамо се за сезону у којој ћемо се такмичити са физички доминантнијим ривалима, поједини играчи су и годину и по дана млађи од фудбалера са којима ће се борити за бодове. Очекујем да овај пројекат у спе и да резултате у бржем статавању играча. У Звезди се увек очекују победе и успеси, али је примарни циљ у школи креирање играча и свакако да ће фокус бити на томе у наредном периоду – рекао је тренер црвено-белих пионира.

На списку путника селекције млађих кадета су: Стефан Маринковић, Виктор Петровић, Никола Борјан, Стефан Лековић, Лазар Жакнић, Петар Гароња, Владислав Голдин, Лука Стојсављевић, Никола Савић, Алексеј Вукичевић, Лазар Ђурић, Јован Шљивић, Никола Бошковић, Вељко Митић, Матеја Бубањ, Мирко Николашевић, Немања Видојевић, Алекса Илић, Војислав Илић, Борис Матић, Драгољуб Радоман, Александар Вранешевић, Лука Боровић. Стручни штаб осим Вледимира Вичића и Марка Петровића чине још Шарановић Душан, кондициони тренер Мирослав Фабок и тренер голмана Владимир Мићовић.

Селекцију пионира чине: Душан Беговић, Милош Пјановић, Давид Ђурић, Алекса Адамовић, Павле Радојковић, Данијар Вахитов, Душан Лаиновић, Лука Величковић, Огњен Крајиновић, Дарис Каришик, Андрија Димески, Андреј Миленковић, Коста Недељковић, Дејан Бањац, Петар Радовић, Јован Светозаревић, Урош Петровић, Алекса Поповић, Андреј Скобаљ, Стефан Видаковић, Никола Гајић, Новак Гојков, Новак Стевић, Немања Гуша, Андреј Живановић, Лука Косановић, Драган Кесер, Матеја Суботић, Недељко Чоаџија, Петар Сукачев, Огњен Ергарац, Роман Оловјансиков, Андреј Радевић, Милош Кривокапић. У стручном штабу су уз Срђана Бугарског и помоћник Дејан Шиљаковић, кондициони тренер Владимир Павловић и тренер голмана Владимир Мићановић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment