Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Познати термини дуела са Копенхагеном

Фудбалери Црвене звезде поражени су у реванш мечу 2. кола квалификација за Лигу шампиона у финском Хелсинкију резултатом 2:1. Захваљујући победи у сусрету на стадиону „Рајко Митић“ 2:0, наши фудбалери настављају европски поход у елитном такмичењу европског фудбала, а противник у вероватно и најзначајнијем двомечу ове јесени је дански шампион екипа Копенхагена. Само пар сати након окончања двомеча Црвене звезде и ХЈК Хелсинкија, као и дуела Копенхагена и велшког ТНС-а, УЕФА је одредила термине мечева 3. кола квалификација УЕФА Лиге шампиона.

Први сусрет између српског и данског шампиона на програму је у уторак 6. августа на највећем српском стадиону, а сусрет ће почети у 20:45 часова. Реванш меч игра се у главном граду Данске 13. августа од 20 часова на стадиону „Телиа Паркен“.

Да подсетимо, победник треће квалификационе рунде, не само да ће обезбедити пласман у плеј-оф Лиге шампиона, већ ће имати загарантовану јесен у Европи пошто самим учешћем у плеј-офу елитног европског клупског такмичења себи обезбеђује барем такмичење у групној фази Лиге Европе.

Повезане вести

6 comments

Gogi авг 1, 2019 at 19:00

Nadamo se prolazu protiv Danaca i 4 kolu kv. za LS a da nam LE bude u dzepu…Danas je izasla vest da je Gobeljic dobio samo 1 utakmicu suspenzije koju je odsluzio protiv Finaca i bice nam na raspolaganju u 3 kolu sto je dobro,jer treba nam sto vise igraca u slucaju iscrpljujuceg dvomeca,ne trebaju nam povrede,suspenzije i slicne stvari…Za sve zainteresovane objavljen je i spisak potencijalnih rivala koji ceka porazeni tim iz duela Zvezde i Danaca:

Ovako izgleda kompletan spisak potencijalnih rivala:

Sutjeska – HB Toršavn / Linfild

Makabi Tel Aviv – Suduva

Ararat – Saburtalo

Pjast – Riga / Helsinki

Valur / Ludogorec – TNS

BATE Borisov – Sarajevo

Valeta – Astana

Partizani – Šerif / AIK

Slovan Bratislava – Dandalk

Dudelanž – Nome Kalju

Makabi,Ludogorec,Bate,Astana,Slovan,Pjast ovih 6 su po meni nepozeljni mada mogli bi sa svima da se nosimo i da ih prodjemo ali bilo bi lepo izbeci ih…Mozda i Sutjesku,Sarajevo,AIK,Dudelanz bili bi nezgodni mada sam siguran da bi ova 4 prosli u dvomecu 90%…Torsavn,Linfild,Suduva,Ararat,Saburtalo,Riga,Helsinki,Valur,TNS,Valeta,Partizani,Serif,Dandalk,Nome Kalju ove bi sa ozbiljnim pristupom otresli 100%…

Reply
Suhoj37 авг 2, 2019 at 16:03

Druže moj i ja bih jako voleo da prođemo Dance, ali mi igramo katastrofalno već pola godine. Igra nam ne postoji.

Reply
Gogi авг 2, 2019 at 17:33

Prekrstimo se druze pa sta nam Bog da,treba samo jako igrati i ako ispadnemo nije smak sveta imamo sansu dalje za LE ali ako se ispadne od Danaca bar da ne igramo kao dripci vec hrabro pa sta bude…Ja se nadam da ce momci dati sve od sebe,dal’ ce to biti dovoljno videcemo…Ne treba nikada unapred odustajati i jaci timovi imaju los dan pa ispadnu,nisu ni Danci izuzetak…Eno ispadose sinoc Poljaci od Rige…Torsavn,Valur,Partizani su takodje ispali a jos par timova se jedva provuklo…Znaci i da se ispadne od Danaca ostali su nam za ulazak za LS sledeci timovi:

Sutjeska – Linfild

Makabi Tel Aviv – Suduva

Ararat – Saburtalo

Riga / Helsinki

Ludogorec – TNS

BATE Borisov – Sarajevo

Valeta – Astana

Šerif / AIK

Slovan Bratislava – Dandalk

Dudelanž – Nome Kalju

Ako bi igrali za LE mozda Makabi,Ludogorec i Astana nepozeljni,mda moze se protiv njih…Bate i Slovan ne igraju nesto dobro…Ostali nemaju velike sanse ako igramo dobro…Videcemo sta ce biti protiv Danaca a za LE mislim da jos neki od nasih potencijalnih rivala favorita mogu da se okliznu u 3 kolu…Za Pjast sam rekao pre da mozda ne prolaze i ispali su…mislim da ce jos par njih da se oklizne…

Reply
Gogi авг 2, 2019 at 19:31

Da se nadovezem na prethodni komentar druze…Dobre vesti ako bi ne dao Bog ispali od Danaca imali bi velike sanse za LE jer je objavljeno da bi bili nosioci u 4 kolu kv. za LE a skracen je i spisak potencijalnih rivala,on sada glasi:

Makabi Tel Aviv (Izrael) – Suduva (Litvanija)
Ararat (Jermenija) – Saburtalo (Gruzija)
Riga (Letonija) – Helsinki (Finska)
Didelanž (Luksemburg) – Nome Kalju (Estonija)
Šerif Tiraspol (Moldavija) – AIK (Švedska)

Znaci iz prvog mog komentara od onih 6 nepozeljnih otpali su Ludogorec,Bate,Astana,Slovan a ispao je Pjast…Sutjeska i Sarajevo takodje otpali…Od jacih ostao je samo Makabi i njih bi trebalo izbeci…Svi ostali sa liste su apsolutni autsajderi protiv nas,mada bih voleo i da izbegnemo AIK,Didelanz i Rigu oni bi mogli biti nezgodni,ostalih 6 Ararat,Saburtalo,Nome Kalju,Helsinki,Serif i Suduva bi bili idealni za izvlacenje na zrebu…Pozzz…

Reply
ReD авг 1, 2019 at 18:28

NAPRED ZvEzDa

Reply
делија до коске авг 1, 2019 at 14:57

ЗАНИМА МЕ ХОЋЕ ЛИ БИТИ ПОЈАЧАЊА НАКОН ШТО СЕ ЛАЗОВИЋ ОДИЈАВИО ,А НЕВЈЕРУЈЕМ ДАСМО ТРАЖИЛИ Л МАРКОВИЋА.ТРЕБА НАМ БОЉЕ ДЕСНО КРИЛО ОД ЛАЗОВИЋА И ЈОШ ЈЕДАН ИГРАЧ ПО ЉЕВОЈ СТРАНИ.ЖРЕБ НАМ СЕ ОТТВОРИО ЈОШ БОЉИ ОД ПРОШЛЕ ГОД АЛИ ИМАМО И ЛОШИЈИ ТИМ ЗА ДВА ИГРАЧА КРСТИЧИЋА И РАДОЊИЋА.АЛИ ЗБОГ ОЧАЈНОГ ПРЕЛАЗНОГ РОКА ГУБИМО БОЈИМ СЕ ВЕЋ У ПРВОЈ УТАКМИЦИ

Reply

Leave a Comment