Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЖенски фудбалНајновијеПрипремеФудбал

Олуја спречила одигравање финалног меча између Црвене звезде и Слоге

Четвртог, последњег дана Међународног турнира пријатељства у организацији ЖФК Слога из Земуна на програму су били мечеви за пласман. У плану је било да се на игралишту ФК Звездара одиграју мечеви за треће место, као и велико финале.

У послеподневном термину у борби за бронзано одличје састале су се другопласиране екипе у групама СФК 2000 Сарајево и ЖФК Брезница из Пљеваља. Након 90 минута игре резултат је био нерешен 1:1, да би након извођења једанаестераца црногорски представник стигао до треће позиције и бронзане медаље.

У вечерњем термину у борби за трофеј требале су да се састану ЖФК Црвена звезда и домаћин земунска ЖФК Слога. Црвено-беле „Вучице“ су и изашле на загревање пред меч када је над Београдом започела велика олуја праћена муњама и громовима који су парали небо, док је киша лила у толикој количини да је након само пар минута било јасно да услова за одигравање меча нема. У договору представника оба клуба одлучено је да се меч одложи и накнадно закаже у неком другом термину.

С`обзиром да црвено-беле девојке већ сутра одлазе на седмодневне базичне припреме ван Београд, остаје да се види када ће и да ли ће овај сусрет уопште бити и одигран.

Старт суперлигашког каравана за сезону 2019/20 заказан је за 17. или 18. август, а „Вучице“ ће у 1. колу гостовати екипи Војводине у Новом Саду на терену Фудбалског центра „Вујадин Бошков“.

Повезане вести

Leave a Comment