Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Ебисилио и званично у Јапану

Протеклих дана је најављено да  Лоренцо Ебисилио напушта редове Црвене звезде и сели се у Јапан, сада је то добило и званичну потврду.

Лоренцо Ебисилио је представљен као ново појачање јапанске Џубило Ивате. У трансферу је посредовао новопечени менаџер Драган Мрђа, а Холанђанин је потписао уговор на две и по године. Црвена звезда ће на основу обештећења инкасирати 500.000 евра.

Ебисилио је у Црвену звезду стигао прошлог лета као велико појачање из АПОЕЛ-а за обештећење од 600.000 евра. Некадашњи изданак Ајаксове фудбалске школе, иако је саиграче импресионирао фудбалским умећем на тренинзима, на терену никако није успео да искаже сав квалитет.
Хвала свима који су учествовали у великим резултатима прошле сезоне. Била ми је част да носим црвено-бели дрес. Хвала свим запосленима у клубу, играчима и наравно сјајним навијачима. Желим вам све најбоље и верујем да ћете имати још више успеха у Будућности“, поручио је Ебисилио.

Током прошле сезоне сакупио је тачно 30 наступа у дресу Црвене звезде и постигао три гола, уз девет асистенција. Пре Црвене звезде, а након матичног Ајакса, наступао је за Металург из Доњецка, Габалу, Мордовију, Анжи и поменути АПОЕЛ.

Извор/Фото: (mozzart sport)

Повезане вести

Leave a Comment