Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Велика победа Кузме, утакмица се наставља!

Првотимац Црвене звезде и репрезентативац Србије Огњен Кузмић пуштен је у четвртак на кућно лечење. Лекари изузетно задовољни опоравком центра црвено-белих, који опоравак наставља у друштву породице, али уз константне контроле и надзор лекара.

Кошаркаш Црвене звезде и репрезентативац Србије Огњен Кузмић, пуштен је у четвртак увече на кућно лечење.

Конзилијум лекара који је и у четвртак био уз Огњена и обавио контролне прегледе, задовољан здравственим стањем Звездиног кошаркаша, одлучио је да Огњен свој опоравак настави у кругу породице, али уз честе и детаљне контроле које ће се обављати и у наредном периоду.

Клуб се још једном захваљује лекарима из Бања Луке и Београда који су максималним ангажманом учинили нешто што се пре 11 дана чинило немогућим – а то је санација тешких повреда и опоравак до те мере да Огњен Кузмић може кући, уз будан надзор и контроле лекара који су најзаслужнији за његов опоравак.

Клуб изражава велико задовољство и поводом вести коју је добио од лекара из Бања Луке и породице Богдана Илића, који је настрадао у саобраћајној несрећи са Огњеном, да ће и Богдан са чијом породицом је клуб био у сталном контакту, бити у петак пуштен на кућно лечење.

КК Црвена звезда мтс још једном се овом приликом захваљује свима који су у претходном периоду исказивали велику бригу и пружали огромну подршку Огњену Кузмићу у овој великој борби, која је на срећу окончана великом победом нашег „Кузме“.

КК Црвена звезда мтс

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment