Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Радно време Чланства на дан меча са Хелсинкијем

Продаја сезонских улазница Црвене звезде је у току, а лепа вест за све звездаше јесте да че моћи да их купе и на дан утакмице са Хесинкијем јер ће наш Сервис за чланство радити дуже него иначе.

Црвена звезда мисли на све своје навијаче и зато ће у среду, 24. јула, на дан сусрета са Хелсинкијем, бити могућа куповина сезонских карата. Сервис за чланство ће, као и сваког радног дана бити отворен од 10 сати ујутру. Куповина сезонских карата ће бити могућа до 19:30, а преузимање сезонских купљених преко интернета за оне који су одабрали преузимање у Сервису за чланство као опцију испоруке (принт@хоме) биће могуће до 30 минута пре почетка утакмице, односно до 20:15. Утакмица са Хелсинкијем почиње у 20:45.

Сезонске карте ФК Црвена звезда важе за утакмице домаћег првенства укључујући и плеј-оф и прва три кола квалификација за Лигу шампиона или Лигу Европе. Информације о погодностима за мечеве четвртог кола квалификација или групне фазе било ког УЕФА такмичења биће накнадно објављене кроз канале комуникације клуба.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment