Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Јовичић: „Одличан почетак и велика част за мене“

Први гол у сезони 2019/20 у Суперлиги за Црвену звезду, а уједно и први погодак који је уписан на новом семафору на Маракани дело је везисте Бранка Јовичића.

Фудбалери Црвене звезде победили су Јавор резултатом 2:0, а први погодак, права мајсторија, дело је Бранка Јовичића.

Сигуран сам да ме није било ни у понуди да ћу данас први постићи гол, али тако се десило. Шалу на страну, играм такви позицију да нисам често у завршној трећини терена. Много ми је драго што сам отворио домаће такмицење голом, а надам се да ће у наставку сезоне бити још више погодака – рекао је Јовичић.

Поново се у сличној ситуацији нашао Јовичић, али тада је лопта отишла преко гола.

– Још једном сам се нашао у прилици да шутирам са полу дистанце. Доста је добро за дефанзиве везне играче када се то деси, трудићу се да што више у будућности помажем нападачима.

У историји ће остати записано да је презиме Јовичић прво које се као стрелац гола појавило на новом семафору на Маракани.

– Нисам много размишљао о томе ко ће постићи први гол, било ми је најважније да отворимо сезону победом, али наравно да ми је велика част што сам баш ја дао тај први погодак.

Звездин везиста задовољан је старом сезоне своје екипе.

Остварили смо врло битну победу, знамо да нам је првенство приоритет. Много нам је важно што смо на старту сезоне тријумфовали на обе утакмице код куће. Одиграли смо добар меч против Јавора, имало смо играча више у другом полувремену, могли смо да дамо још неки гол, али, ако можемо да бирамо, нека те пропуштене прилике надокнадимо на утакмици са Хелсинкијем – поручио је Јовичић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment