Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Милојевић: „Окрећемо се наредном изазову“(видео)

Победом 2:0 над Јавором наш тим је отворио нову суперлигашку трку, а Владан Милојевић је по завршетку меча сумирао утиске.

Видели смо лепу утакмицу, са доста шанси и мислим да је требало да буде још голова. Желео сам да видим поједине играче у одређеним улогама и са те стране сам задовољан. Са друге стране Јавор је пружио врло добру игру, показали су се као екипа која зна шта хоће. Желим им много среће и верујем да за Јавор нема зиме. Надам се да ће у будућности бити стабилан суперлигаш. Честитам мојим играчима на борбености и сјајној игри. Остављамо ову утакмицу иза нас и окрећемо се новим изазовима – рекао је стратег Црвене звезде.

Осврнуо се Милојевић и на деби Жандера.

Жандер није спреман у потпуности, не знам кад је последњи пут одиграо такмичарску утакмицу. Странци су дошли пред крај припрема и немамо превише времена да се они припреме већ морају да подижу форму кроз утакмице. Свидео се публици, али сва појачања су квалитетна и нема сумње да ће побрати аплаузе и Томане, Кањас и Крстовић. Жандер има мали проблем у комуникацији и трудимо се да му олакшамо адаптацију – открио је Милојевић.

 

Повезане вести

1 comment

Dragan јул 21, 2019 at 14:23

A EBISILIO…? Kako te Miloje nije sramota.. bar malo… Em što smo spora ekipa, em što nam je spora lopta… A EBISILIO je car dugih i brzih lopti! Jaoj, ti procenti od ugovora… A EBISILIO štekara
– neće se otvori…

Reply

Leave a Comment