Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Београд обојен у црвено-бело пред Јавор

Занимљивом акцијом у центру Београда, Црвена звезда је позвала своје присталице да дођу на суперлигашку премијеру против Јавора заказану за суботу од 20 часова.

Црвено-беле боје украсиле су данас српску престоницу, а повод је била акција нашег клуба у оквиру које су звездаши награђивани улазницама за сусрет првог кола суперлиге против Јавора, али и бројним другим занимљивим наградама из Звездиног званичног шопа.

Стотине звездаша који су се нашли у клупским обележјима у центру Београда, од Храма Светог Саве до Победника, награђени су улазницама за утакмицу са Јавором, али и улазницама за меч са Хелсинкијем, мајицама, качкетима, привесцима, оловкама, слагалицама и портиклама.

Боје нашег клуба доминирале су Славијом, Теразијама, Кнез Михајловом, а црвено-бели дан у Београду украсиле су песме звездаша од којих је свако награђен прикладним поклоном уз договор да се већ сутра видимо на трибинама стадиона „Рајко Митић“.

На суперлигашку премијеру позвани су и сви који нису били у прилици да учествују у дружењу звездаша, а своје карте могу обезбедити на благајни стадиона сутра од 10 часова до почетка утакмице по ценама од 300 динара за север, 400 за исток, 500 за запад и 1.000 за ВИП запад.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment