Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеТрансфериФудбал

Још један Звездин бисер на мети Италијана

Алекса Терзић је недавно напустио наш клуб и преселио се у Фиренцу, а да италијански клубови ревносно прате црвено-беле бисере показује још једно интересовање једног италијанског клуба за младог фудбалера Црвене звезде.

Наиме, млади везни фудбалер Богдан Јочић налази се на мети италијанске Вероне. Јочић је рођен 11. јануара 2001. године у Београду и представља једног од највећих бисера наше омладинске школе. Претходне сезоне наступао је у црвено-белом дресу у Лиги шампиона за младе фудбалере, а сениорска искуства тренутно стиче у екипи Графичара. И раније је наш клуб имао озбиљних понуда за овог фудбалера. Током претходне сезоне помињало се да би Јочић могао да заврши у Интеру, а као потенцијални купци јављали су се и Сампдорија, лисабонски Спортинг, као и холандски клубови Ајакс и Витезе. Међутим и поред свих понуда Јочић се одлучио да каријеру гради у нашем клубу па је потписао трогодишњи професионални уговор.

Остаје нам да видимо да ли ће млади фудбалер ускоро добити прилику и да дебитује у дресу омиљених боја, или ће као многи пре њега прерано отићи у иностранство, у непознато.

Повезане вести

Leave a Comment