Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiБлоговиВажноКошаркаНајновије

Теодосић и ЗВЕЗДАШТВО?

Протеклих дана а и недеља је владала велика неизвесност а можемо рећи и еуфорија око доласка Милоша Теодосића у Црвену звезду. На крају се испоставило неосновано јер су милиони надјачали емоције и Милош је потписао за Виртус из Болоње.

Теодосић се изјаснио као Звездаш и једном приликом (не тако давно) је изјавио да би волео да заигра у најдражим бојама, и то све док је у пуној снази а не на заласку каријере. Кад се сагледају све чињенице стиче се утисак да бољи моменат од овог тренутка није и неће бити за долазак у клуб. Навијачи и сви који живе за Звезду су препознали тај тренутак, било је питање да ли и Милош може препознати ситуацију у којој би ушао у ред бесмртних и постао легенда клуба?

Клуб није имао аргументе да седне равноправно за стол са осталим конкурентима и парира финансијским понудама које су биле у игри за његов потпис, али ако се Звезда стварно воли и постоји сан о том „светом дресу“ онда би било нормално да се непоставља питање новца него само позове и пита где да потпишем. Тако би бар требало да размишља свако ко воли клуб и има прилику да то и стварно докаже. Милош очито није толики Звездаш као што је изјављивао и његова љубав према Црвеној звезди је преувеличана и није на том нивоу за коју се сматрало и мислило међу правим и искреним Звездашима који воле клуб више од било чега на свету. Занемарићу чињеницу да никад клубу није честито освојене титуле и да није дошао у халу да пружи подршку клубу у одлучујућим борбама за титулу, а није да није имао времена.

Звезда је већ оформила  „дрим тим“ за наше услове и Милош је могао да буде круна на ову екипу и доживи нешто што се не може купити новцем. Изабрао је милионе пре емоција, и ако му они не мањкају а има још времена да до краја каријере дода коју нулу на свој банковни рачун. Свакако његов избор и његово право, пропустио је шансу да постане божанство и вероватно затворио врата клуба за сва времена. У групу за које је Звезда религија и више од живота више не може и јасно је показао да ту не припада. Ми му желимо срећу у наставку каријере али од данас за већину нас је само „ваздух“.

 

Повезане вести

13 comments

Dragan јул 14, 2019 at 22:38

Sad kada je sapunica oko dolaska Teodosića završena i kad su emocije malo slegle… I kad se stavimo u kožu Teodosića… može ipak da se postavi pitanje: A što bi Teodosić odbio jednu za evropske uslove nenormalnu miliionsku ponudu? Da bi ga ovde grobarska stoka vredjala, njega, njegovu ženu, dete… da ga gađaju i pljuju u Podgorice, i kada su Grobari domaćini… Da se krije po Beogradu… Da mu buše gume i grebu auto… da igra u KLS protiv Pančeva, Dinamika pred 100 gledalaca, da mu dugujemo po 7,8 plata i da mu kažemo:“Što tražiš te plate, znaš li u kojoj zemlji živiš, ljudi nemaju ni za hranu…“ Da ga razvlače po medijima razne Tegeltije i Pantići… Sve zarad jedne mladalačke ljubavi… Ljubav jesre život. Ali, život nije samo ljubav…

Reply
marko јул 14, 2019 at 20:19

dobro ne lupajte i vi, sigurno bi ste odlucili isto kao on, svaki put se odazove reprezentaciji i ako moze jos malo da zaradi i treba

Reply
Hadži Dragan NBG јул 14, 2019 at 16:00

Da je hteo, mogao je i proletos odigrati 2-3 meseca za nas. Ko te j..e, može Zvezda i bez tebe.

Reply
ivan niksic јул 14, 2019 at 15:14

Chales Jenkins, zvani Djenka, rodjeni Amer hoce po treci put u Zvezdu, a Milos rodjeni Srbin i ,, ,,veliki Zvezdas“ “ nece nijednom, samo poredjenja radi. Da ne navodimo Kuzmica, Zirbesa i ostale i njihov dokazani odnos i ljubav prema Zvezdi i pored para koji mnogi drugi i imaju i nude vise od Zvezde. Svaki dalji komentar je suvisan!

Reply
Estrella Roja јул 14, 2019 at 14:48

Ja sam iskreno alergičan kada igrači počinju da se udvaraju navijačima izjavama o njihovom zvezdaštvu, pošto bi učinak u Zvezdinom dresu trebao da bude osnovno i jedino merilo njihove vrednosti, samim tim i nekog nazovimo zvezdaštva. Ako je istina da mu je nuđeno 750k, neračunajući privilegije koje bi uživao da je osvojio neki trofej, što bi mu obezbedilo budućnost u klubu i nakon završetka karijere nekom funkcijom, onda je njegova odluka čudna i povedena je jedino lukrativnim motivima. Bez ljutnje ili preteranog razočarenja, samo neka više ne stavlja Zvezdu u usta.

Reply
goran0008034 јул 14, 2019 at 14:37

Odlican tekst ali sa sistemskom greskom na kraju. TEO ZA NAS NIJE VAZDUH, ZA NAS JE ZVEZDA VAZDUH, JER SE BEZ VAZDUHA, KAO I BEZ ZVEZDE, NE MOZE. Teo je za mene dupla nula, ono sto pise na poljskom wc-u.

Reply
Loki јул 14, 2019 at 13:49

Džaba vam novci, moji sinovci…

Reply
Loki јул 14, 2019 at 22:24

Izgleda moram dati objašnjenje: džba vam novci moji sinovci ODNOSI SE na Teodosića!!! I još nešto za neupućene: citirana je pesma Djordja Balašević, a ne izjava onog poremećenog Duška Vujoeevića…

Reply
Bojan јул 14, 2019 at 13:09

Izabrao je sta je izabrao srecan mu put! Jedva cekam da nam dodjes majstore kosarke pa da te docekamo kako valja. PS. Kuzmo brate nas izdrzi i pobedi.

Reply
milos rankovic јул 14, 2019 at 12:13

ZA OVOG TEODOSICA SAM ODMAH REKAO DA NECE DOCI U ZVEZDU,NJEMU SU PARE UVEK BILE NA PRVOM MESTU,STO JE I DOKAZ KAD JE OTISAO U JEDAM KLUB KOJI NECE IGRATI EVRO LIGU SKORO,NEBI BIO PROBLEM DA JE CUTAO I NIJE PRICAO VOLIM ZVEZDU I DOCU,LICNO JA SAM RODJEN U VALJEVU I MI NISMO TAKVE PRODANE DUSE KAO ON,RAZUMEM NEKOM TREBA NOVAC OK,ALI ON IMA TOLIKO PARA DA NEZNA STA CE PA DA HOCE DA KUPI HELIHOPTER PRODANA DUSO,I NA KRAJU TI ZA ZVEZDINE NAVIJACE NEPOSTOJIS I NEPRICAJ NAVIJAS ZA ZVEZDU JEL NEPOSTOJIS,I RECI TVOJOJ,ZENICI DA SE SPRDA SA NEKIM DRUGIM A NE SA ZVEZDOM JER ZVEZDA JE SVETINJA I SA NJOM SE NEIGRA BARABE JEDNE,ZIVELA SRBIJA I NASA CRVENA ZVEZDA

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 14, 2019 at 11:55

veliko razocarenje ali to govori da je nula od coveka i da nema obraz..mogao je da odigra sada godinu dana pa sledece da uzme iste pare i osvetla svoj obraz i dokaze da mu je zvezda na prvom mestu..ne treba nikada da dodje ni za dzabe..i Marin je mogao da uzme velike milione ali je zvezdas do koske i dosao u zvezdu

Reply
ivan niksic јул 14, 2019 at 10:55

Odlican tekst i manje-vise u njemu je sve receno. Milos je imao izbor – svetinja ili pare, izabrao je pare, kao sto bi i vecina obicnih smrtnika. Jedna vrata je otvorio, a druga je za vijek vjekova zatvorio, OK., njegov izbor i na tome niko je smije da mu zamjeri niti ga osudjuje. Ako hoces pare ides i igras u Real, FSKA, Fener, na kraju krajeva Virtus, ali ako hoces slavu, onda jedino ljubav moze da ti bude vodilja i da igras u klubu za koji navijas i koji volis jos kao dijete vise od svega pa i od para, a uz to kad su vec (velike) pare i do sada zaradjene. Koliko bi samo i igraca i navijaca zeljelo samo da kroci na parket pionira i da zaigra u dresu Zvezde, makar na jedan minut i tako sebe upise u vjecnost i ispuni svoj san u za nas svetinji najdrazih crveno belih boja, bez para, ili makar da to ne bude prva, druga ili deseta najvaznija stvar. Svetinja je jedno(prvo) pare su drugo, ali za neke je to obrnuto, jer sistem vrijednosti je kod svakog razlicit, opet stvar izbora, sem kad je za nas navijace rijec, tu nema i ne pravi se izbor, jer je Zvezda prvi i jedini izbor i jedina svetinja. Milose kao navijac si dao rijec, mi obic,i crveno-beli vjernici smo vjerovali u tvoju rijec i lju,av, nadali se iskreno i do kraja, ali … sta na KRAJU reci, sem ,putuj igumane i ne misli (vise) na manastir’!
,Idemo dalje’!

Reply
gox јул 19, 2019 at 11:58

Верујем да до сада није зарадио мали новац и да је ову сезону могао да је желео да одигра за милион из“љубави“према Звезди и њеним навијачима.Неби због те разлике у цени остао сиромашан каква је део навијача који су га жељно очекивали и од те сиротиње купила претплатну картуза неку од трибина.Нико га није контактирао.????

Reply

Leave a Comment