Kadeti i omladinci našeg kluba od nedelje su u Dravogradu, u Sloveniji gde se pripremaju za novu sezonu, a juče su odigrali prve kontrolne utakmice i upisali ubedljive pobede nad vršnjacima iz Fužinara.

Kadeti Crvene zvezde trijumfovali su rezultatom 11:1. Učenici Marka Neđića pobedili su kadete Fužinara rezultatom 11:1, a strelci za crveno-bele bili su Lazetić (3), Bačanin, Nikola Mituljikić, Branković (po 2), Jovan Mituljikić i Stojanović.

Crvena zvezda je meč počela u sastavu: Lukić, Krstić, Đurić, Gajić, Petrović, Despotovski, Miletić, ć, Knežević, N. Mituljikić i Bačanin, a igrali su još: Popesković, Maksimović, Borović, Ramović, B. Petrović, J. Mituljikić i Lazetić.

Podsetimo, crveno-beli su u Dravograd na pripreme otputovali prethodne nedelje i tamo će se zadržati do 21. jula.

Rutinsku pobedu ostvarili su i omladinci Crvene zvezde koji su slavili rezultatom 8:1.

Goleadu je počeo Pantović sa dva pogotka, a potom su se u strelce upisali i Lukić i Piplica. Slavoljub Đorđević je na početku drugog poluvremena šansu dao drugoj jedanaestorici igrača, a rafalnu paljbu crveno-belih nastavio je Velikić sa dva pogotka. Matić i Ikanović su pogocima u završnici meča stavili tačku na ovaj duel.

Startnu postavu činili su: Katić, Mitrović, N. Savić, Lukić, Blagojević, Pantović, Odada, Novaković, Đorđević, Burmaz, Piplica. Igrali su još: L. Savić, Lazić, Milikić, Pisar, Ikanović, Tejić, Ajdinović, Radulović, Velikić, Dedijer.

Tekst na sajtu SD

Komentari

avatar
  Subscribe  
Obavesti me o