Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

Дегенек: „Моја љубав према Црвеној звезди никад није долазила у питање“

По окончању Светског првенства у Русији 2018. стигао је у Црвену звезду из јапанске Јокохаме. Иако је дрес омиљених боја носио свега шест месеци, забележио је 33 наступа за наш клуб и био је један од најзначајнијих играча у походу на историјско учешће у групној фази Лиге шампиона. По мало неочекивано, почетком ове године преселио се у Саудијску Арабију и понео дрес Ал-Хилала из Ријада, а медији у овој земљи последњих дана пишу о могућности да поново постане становник Београда.

Реч је о аустралијском репрезентативцу Милошу Дегенеку.

Поводом најновијих нагађања и сам Дегенек се обратио јавности у интервјуу за један домаћи дневни лист и том приликом је изјавио:

– „Видим шта се пише. Навијачи и пријатељи ме позивају да се вратим. Али то није лако. Мора много ствари да се поклопи. Моја љубав према Црвеној звезди никад није долазила у питање. Волим тај клуб. С друге стране, морам да останем професионалац. Морам да сачекам и будем стрпљив.“

Милош Дегенек се осврнуо и на Звездин старт у овосезонским квалификацијама и прокоментарисао дешавања на „АРВИ Арени“ у Маријампољу:

– „Звезди фали само ритам. Момци из Судуве су у јеку сезоне и то је једина њихова предност. Звезда треба само мало да се уигра и да се новајлије уклопе. Недостаје мало брзине на свим деловима терена. Мада, средњи ред је био добар, али нећу да ширим причу јер нисам тренер, већ фудбалер.

Да ли ћемо Дегенека поново гледати у црвено-белом дресу, остаје нам да сачекамо. Обострана жеља постоји, али она некада није и довољна у ери суровог професионализма.

Повезане вести

1 comment

звездан јул 11, 2019 at 10:19

Треба нам дегенек .неби доводио вуковића из олимпијакоса јер би ме посијетиило на не баш успијешно враћање луковића.ми без два пјачања на позицији крила немамо шта тражити против Хелсинкија,или убацити Вуканоцића,Вулића и Јефтовића од прве мин

Reply

Leave a Comment