Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЖенски фудбалНајновијеТрансфериФудбал

Нова „Вучица“ стиже из Бијељине

ЖФК Црвена звезда за два дана почиње припреме за нову сезону. Тренер Александар Петровић извршиће прву прозивку црвено-белих „Вучица“, а међу њима биће и једно ново лице.

Николина Миловић је прво појачање нашег клуба пред нову сезону. Николина је 2000. годиште и у редове Црвене звезде долази из екипе ЖФК Радник-Бумеранг из Бијељине. Игра на позицији везног играча, с`тим што се најбоље сналази уз леву аут линију. Током досадашње каријере наступала је за У-23 репрезентацију Босне и Херцеговине, а недавно је позвана и у најбољу женску селекцију ове државе.

Николина се од екипе Рудара-Бумеранг опростила у великом стилу, пошто је њен сада већ бивши клуб пре месец дана освојио Куп Републике Српске савладавши у финалу екипу ЖФК Бања Лука. Играчице из Бијељине су до трофеја дошле након извођења једанаестераца пошто је у регуларном делу сусрета резултат био 2:2. Ипак, и поред великог успеха, Николина ће овај меч запамтити и по црвеном картону који је зарадила у 88. минуту сусрета због жучног приговора након недосуђеног очигледног једанаестерца.

Николина, добродошла у црвено-белу породицу!!!

О даљим активностима нашег женског фудбалског клуба у прелазном року благовремено ћемо вас информисати.

Повезане вести

Leave a Comment