Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеТрансфериФудбал

Родић на мети Фенербахчеа

У дану када су наши фудбалери отпутовали у Литванију где ће одиграти први овосезонски сусрет у квалификацијама за Лигу шампиона, појавила се информација да турски Фенербахче жели да ангажује једног нашег фудбалера.

Наиме, стандардни леви бек црвено-белих и репрезентативац Србије Милан Родић налази се на мети истанбулског великана. Родић има дозволу клуба да уз прописано обештећење овог лета напусти стадион „Рајко Митић“, а још раније се писало о потенцијалном интересовању бриселског Андерлехта. О трансфер нагађањима Милан Родић је изјавио:

– „Нисам оптерећен одласком, имам уговор до 2021. године. Упознат сам са тим ко ме све гледа и прати, али размишљам само о Звезди, сезони коју започињемо и о томе да добрим играма допринесем остварењу клупског циља. За остало не бринем.“

Руководство нашег клуба већ је реаговало на потенцијални одлазак Милана Родића, па је претходне недеље из кипарског Пафоса на Топчидерско брдо стигао Бразилац Жандер Сантана.

Повезане вести

2 comments

Dejo јул 10, 2019 at 16:28

Rodicu slobodno idi iz a nasoj Crvenoj Zvezdi je potreban jedan desni bek jedan sredine terena i jos jedan napadac ovo sve mora zbog ulaska i igranja u LS da se napravi upravo Crvene Zvezde

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 9, 2019 at 11:05

slobodno idi..i povedi jos 19 neznalica(zule,ivanic,savic,gobeljic,milunovic.itd..itd

Reply

Leave a Comment