Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Сезонске карте у последњој недељи претпродаје

КК Црвена звезда мтс позива све навијаче да по веома популарним ценама обезбеде себи место на свим утакмицама у којима је њихов вољени клуб домаћин, а самом куповином и остваре бројне друге бенефите.

КК Црвена звезда мтс улази у последњу недељу претпродаје годишњих улазница за сезону 2019/2020. Предан рад менаџмента клуба и стручног штаба од завршетка сезоне ради вредно да оформи тим који ће бити конкурентан у наредној сезони.

Готово свакодневно обавештавали смо Звездаше о активностима на том пољу. Подсећамо, нове уговоре потписали су Били Берон, Бранко Лазић, Филип Чович, Мохамед Фаје и Бориша Симанић. На тај начин Црвена звезда је показала да цени енорман допринос који су наведени носиоци игре дали у повратку клуба са Малог Калемегдана у евролигашку породицу. Ипак, Евролига је још већи изазов и у складу са тим захтевима нова појачања су реномирани играчи који јако добро знају шта носи најјаче европско такмичење, али и грб Црвене звезде. Повратници у црвено-бели дрес су добро позната лица и миљеници навијача Чарлс Џенкинс и Огњен Кузмић. Такође, појачања на позицијама четири и пет су Дерик Браун и Џејмс Гист који поседују дугогодишње искуство играња на највишем нивоу.

Поред јаког играчког кадра, за испуњење наредних циљева неопходна је и подршка Звездаша. Били смо сведоци прошле године да тај хук са трибина које само Црвена звезда има може да буде пресудни фактор у борби за трофеје. Свесни наше снаге коју доноси наше заједништво, позивамо вас да заузмете своје место на трибинама и будуте уз црвено-беле у сваком изазову. Биће их много, потенцијално и рекордан број утакмица у сезони 2019/2020. Велики број спектакла је загарантован и нека Европа поново види снагу наше Црвене звезде.

Колико Клуб цени подршку говоре и веома популарне цене годишњих улазница у претпродаји која траје још само ове недеље! Продајна места су просторије клуба на Малом Калемегдану сваког радног дана од 10 до 18 часова, односно суботом од 10 до 16 часова. Такође, сезонске карте могу да се купе на продајном месту клупског партнера ’’Тицкет Висион’’ од 10 до 22 часа.

Цене, као и све погодности можете пронаћи на следећем ЛИНКУ.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment