Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Јовичић: „Тврд ривал на европској премијери“

Црвено-бели везиста Бранко Јовичић има прошлогодишње искуство из сусрета са Судувом, екипом са којом ће Црвена звезда одмерити снаге у оквиру првог кола квалификација за Лигу шампиона.

Свакако ће нам пошлогодишње искуство много значити. Иако смо убедљиво победили у двомечу увек треба бити опрезан када играте са истим противником више пута. Очекује нас тврд ривал, екипа која се појачала у односу на прошлогодишње квалификације. Наш стручни штаб урадио је детаљну анализу противника, на време су нам предочили све предности и мане Судуве. Одлична припреме су иза нас, добро смо радили и верујем да ће све то бити довољно да у Литванију остваримо резултат који ће нам обезбедити миран реванш пред нашом ватреном публиком у Београду – рекао је Јовичић.

Јовичић је истакао да његов тим добро познаје противника.

– Иако је Судува литванска екипа састављена је од доста странаца, првенствено од играча са простора бивше Југославије, а имају и интернационалце из Словачке и Канаде. Њихова предност може да буде то што се налазе у сред првенства и што су лидери на табели, али ако ми будемо на висини задатка, у шта не сумњам, вратићемо се задовољни у Београд.

Звездин везиста пропустио је први део припрема, али истиче да то није оставило последице на њега.

На Златибору сам имао високу температуру и нисам могао да тренирам. Није ми било лако, али у Аустрији сам се вратио раду са екипом, одиграо сам утакмицу са јаким противником Зенитом у којој смо сви пружили добру партију и сигурно нам је то додатни ветар у леђа и модел по коме ћемо играти – закључио је Јовичић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment