Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Чаушић и званично у Арсеналу из Туле!

Како смо претходних дана и најавили данас је добило и званичну потврду, Горан Чаушић је нови играч Арсенала из Туле. Он се вратио у свој бивши клуб из кога је и дошао у Црвену звезду последњег дана прелазног рока прошле године као велико појачање.

Чаушић је тада плаћен округло милион евра које је Звезда требала да исплати у две рате, и сада је Чаушић поново завршио у Тули у замену за плаћање друге рате од 500.000.

Чаушић је у Звезди одиграо 33. утакмице и постигао један гол и три асистенције, што свакако није задовољило челнике клуба и растанак је био неминован. Чаушић се није успео изборити са притиском Звездиног дреса и није оправдао епитет појачања нити је испунио очекивања навијача.

Данас је Арсенал најавио Чаушића на не баш уобичајен начин и на линку испод можете погледати како је то изгледало.

Повезане вести

10 comments

Darko јул 7, 2019 at 18:37

Pustite Čauša… Nego, šta bi sa Gistom? Već pet dana „samo što nije potpisao“, a onaj košarkaški menadžer Rašković kaže danas na radiju Sport FM da uveliko pregovara da Gist predje u Albu, a ozbiljno zainteresovan i Asvel i da mu, PAZI SAD, nije jasno odakle informacije da će doći u Zvezdu!!!!???

Reply
Dragan јул 7, 2019 at 20:54

Kad već skrenusmo u košarku… Gist mora da DODJE… jer poslednjih godinu dana igra na poziciji 5(doduše statistika mu je prilično loša poslednje sezone… 7 koševa i 4 uhvaćene lopte za 21 minut), a mi imamo jednu nepoznanicu zvanu Kuzmić. Dve godine neugranja je katastrofa i ako bude medju 12 u reprezentacijom videćemo a SP u Kini u kakvoj je formi.. Plašim se da će pre svega dobrom momku Kuzmi trebati puno, puno vremena da se vrati u nekadašnju formu… Ako uopšte uspe da se vrati… Zato bi dolazak Gista mnogo značio kad već pravimo iskusnu ekipu. I još nešto da se zna: Faje je otišao na operaciju prepona, a potpuni oporavak Stratosa se očekuje tek krajem godine!!! Zato moramo kupovati!!!! I da ne budem dosadan… Koji je broj telefona Tejlora Ročestija?

Reply
Darko јул 8, 2019 at 02:45

Pozdrav za tog lažljivog Rašković… Gist potpisao za KK Crvena Zvezda!!!!

Reply
Veteran Sever јул 7, 2019 at 17:50

Na žalost, nisi pokazao ni deo svojih kvaliteta u Zvezdi, valjda će biti bolje u Rusiji! I svaka ti čast što si blokirao – otpratio armiju budalasto-retardiranih prozvezdaških profila na Instagramu(iza kojih stoje infantilna klinčurija do 13 i po godina i pišu neviđene gluposti).

Reply
casa bez dna јул 7, 2019 at 17:47

STIGLI PRED LIGU ŠAMPIONA

Ričmond Boaći (napadač) Đangsu (2,5 miliona)

Goran Čaušić (vezni) Arsenal T. (1 milion)

Marko Marin (vezni) Olimpijakos (700.000)

Reply
Dragan јул 7, 2019 at 18:06

A zimus, jesenje rezerve u Bati Borisov, Milun i Ivanić… 2.100.000 e… Mašala, maršala… Široko, široko… A igra im nije vredela ni 210e…

Reply
Dragan јул 7, 2019 at 17:41

Srećno u nastavku karijere… Nisu su poklopile kockice tebi i Zvezdi, slabo je bilo… Ali, idemo dalje…

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 7, 2019 at 17:22

kad sam rekao prosle godine posle pripremnih utakmica da decko nije ni za graficar svi me pljuvali..hvala im na nepoznavanju fudbala..ode pola miliona €..i sada tvrdim da je isto zule,ivanic,gobeljic,milunovic,jevtovic,ebesilio,savic ista zadnja klasa..ima ih jos..a od ovih mladih je tek problem ni jedan nece dalje stici od donjeg srema osim erakovica…omladniska skola presusila i u narednih 5g ne vidim igraca za prvi tim..ocigledno slabe skaute imamo

Reply
Dragan јул 7, 2019 at 18:00

Brate, Krvavi… EBISILIO je izmislio fudbal za sve Zvezdine vezne igrače zajedno… Filigranskog – prodžajićevskog je centaršuta, između ostalog, a mi svaki korner ili slobodnjak sa strane upropastimo, kreteni centaršut ne videsmo od početka novembra i onog Marinovig iz kornera na glavu Pavkova za gol… (i pitanje za Bena i Marina:Šta se dogodilo sa njihovim centaršutevima? Celo proleće šalju neke balone, totalno neuspešne..???)

Reply
Dragan јул 7, 2019 at 18:40

Kršteni centaršut, a ne kreteni centaršut.. Greška u kucanju…

Reply

Leave a Comment