Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Судува – Црвена звезда на РТС-у

Фудбалере Црвене звезде ускоро очекује почетак нове сезоне. Већ у уторак 9. јула пулени тренера Владана Милојевића стартују у квалификацијама Лиге шампиона, а жеља свих у клубу је да се и трећу сезону узастопно обезбеди пласман у групну фазу једног од два европска такмичења.

У 1. квалификационом колу црвено-беле очекује двомеч са литванском Судувом из Маријампоља, екипом са којом су се састали и претходне сезоне. Први меч на програму је у уторак 9. јула са почетком од 20 часова на „АРВИ Фудбал Арени“ у Маријампољу. Свакако све навијаче Црвене звезе, али и љубитеље фудбала у Србији интересује да ли ће и где моћи да прате нови Звездин европски старт. Како се сазнаје право преноса предстојеће утакмице откупио је српски јавни сервис, тако да ће црвено-бели новосезонски деби сви гледаоци моћи да прате на РТС-у.

Повезане вести

2 comments

Dragan јул 5, 2019 at 21:27

Ima TV prenos, ali nema Ebisilija.. Eh, ti procenti direktoru i treneru…zašto brate Ebisilio ne obradova teenera i dirrktora sa po tih 10…15…20…ili koliko već procenata pa da te gledamo…Ovako, najbolji kreator igre u Zvezdi na izlaznim vratima…je li….

Reply
Stratimir Prvi јул 6, 2019 at 15:04

Možda je na ulaznom prozoru pa će ući kroz prozor! 😉

Reply

Leave a Comment