Moja Crvena Zvezda
АрхиваДомаћа такмичењаОдбојка

Ubedljivi i odbojkaši i odbojkašice

Odbojkaški klub Crvena zvezda

Odbojkaši i odbojkašice Crvene zvezde nastavljaju sa uspesima u domaćoj konkurenciji.

Odbojkaši Crvene zvezde slavili su u Šumicama pred oko 200 navijača maksimalnim rezultatom.

Crvena zvezda : Železničar  3:0 (25:15, 25:13, 25:22)

Četvrta uzastopna prvenstvena pobeda ostvarena je na očekivano lagan način, jer evidentno je da gosti tokom celog meča nisu mogli da pariraju crveno-belima i da im sledi žestoka borba za opstanak. Malo neizvesnije bilo je u poslednje m setu kada su se naši odbojkaši malo i opustili.

Crveno-beli odbojkaši nastupili su u sledećem sastavu: Stefanović 4, Bojović 6, Milutinović 4, Jakovljević 6, Terzić 17, Petković 20, Vijić (libero), Perić. Nisu igrali: Pajić, Koprivica, Mitić, Petrović.

Nakon 8. odigranih kola odbojkaši Crvene zvezde dele drugu poziciju na Superligaškoj tabeli, zajedno sa ekipom kragujevačkog Radničkog sa 18 osvojenih bodova, a u narednom kolu gostuju ekipi Jedinstva u Staroj Pazovi.

Nakon neuspeha u Ligi šampiona i trećeg uzastopnog poraza, naše odbojkašice su u prvenstvu ostvarile i desetu pobedu u isto toliko mečeva. Nedorastao protivnik bile su gošće iz Lazarevca.

Crvena zvezda : Kolubara  3:0 (25:17, 25:20, 25:12)

Fantastična u našoje ekipi bila je Jelena Blagojević sa ukupno 16 ostvarenih poena.

Crveno-bele odbojkašice su nastupile u sledećem sastavu: Ninković 8, Živković 3, Malagurski 5, Bjelica 5, Blagojević 16, Stevanović 8, Valčić (libero), Budrović 1, Medarević 1, Tomić 6, Kecman 5. Nije igrala Rakić.

Nakon 10. kola odbojkašice Crvene zvezde drže lidersku poziciju sa maksimalnih 10 pobeda i ukupno 29 osvojenih bodova i sasvim je jasno da ni ove sezone u Srbiji nemaju konkurenciju.

Повезане вести