Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВатерполоНајновијеТрансфери

Нова ватерполо бомба: Никола Рађен поново у Звезди!!!

Пре неких недељу дана ватерполо круговима одјекнула је права бомба. Игор Милановић, вероватно најбољи српски, а и светски играч свих времена поново је постао члан Црвене звезде. С`почетка 90-тих година прошлог века, Милановић је у црвено-белој капици донео нашем клубу прве трофеје у историји, а готово три деценије касније вратио се на место успеха и постао први тренер Звездиних делфина.

Долазак Игора Милановића само је била најава да наш клуб у наредној сезони има највише амбиције, а то се потврдило и најновијим вестима из Ватерполо клуба Црвена звезда. У уторак 2. јула са почетком од 12 часова биће одржана промоција новог играча, а уговор са црвено-белима потписаће ни мање, ни више него Никола Рађен.

Тридесетчетворогодишњи ватерполиста био је члан нашег клуба од 2012. до 2014. године и током тог периода са Црвеном звездом је освојио Евролигу (2012/13), Суперкуп Европе (2013), Првенство Србије (2012/13 и 2013/14) и Куп Србије (2012/13 и 2013/14).

Након Црвене звезде Рађен је носио капицу грчког Олимпијакоса и московског Динама, а након пет сезона враћа се на дорћолски базен са намером да трофеји поново дођу у витрине нашег клуба.

Повезане вести

Leave a Comment