Moja Crvena Zvezda
Važne vesti Важно Млађе категорије Најновије Фудбал

Почела друга смена Звездиног кампа у Београду

Данас је на нашем стадиону почела са радом друга смена Звездиног кампа у Београду.

Тренери Звездине школе задужени за полазнике другој смени Звездиног кампа у Београду данас су дочекали 70 малишана и пожелели им добродошлицу. Малишани су најпре упознали тренере који ће у наредних недељу дана бити задужени за њихов рад и фудбалски напредак, после чега су полазници задужили црвено-белу опрему и обавили тестирања.

Тренере, доктора, волонтере и остале чланове организације представио је Данило Тешић, координатор тренера на кампу који је полазницима пожелео незаборавне тренутке на теренима иза југа Маракане.

Прва смена је била веома успешна што потврђује податак да ће пет дечака добити прилику да постане део наше омладинске школе. Надам се да ће наредна смена наставити у истом смеру. За дечаке који су подељени по узрасним категоријама ће, поред мене, бити задужени тренери Ивица Пејић, Марко Петровић, Милош Ђорђевић, Никола Ђуровић и тренер голмана Никола Мићановић. Свим полазницима желим да у наредних шест дана стекну незаборавна искуства и нове пријатеље – рекао је Тешић.

Друга смена Звездиног кампа у Београду ће трајати од 1. до 6. јула, док је трећа смена предвиђена за период од 8.7. до 13.8. Као и њихови претходници, учесници кампа ће имати прилику да упознају наше првотимце, обиђу Звездин музеј и упознају се са престоницом Србије.

Текст на сајту СД

0 0 vote
Article Rating

Повезане вести

Subscribe
Обавести ме о
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x