Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВатерполоНајновијеРепрезентација

Савић позвао Вељка Танкосића на припреме пред СП

Ватерполо репрезентација Србије недавно је на београдском базену „Ташмајдан“ освојила златну медаљу у овогодишњој светској лиги и тиме већ сада обезбедила пласман на Олимпијске игре које се наредне године одржавају у Токију. По речима селектора Дејана Савића наши делфини су остварили план за ово лето, па ће се предстојеће Светско првенство које се игра од 15. до 27. јула у Јужној Кореји искористити за уигравање неких нових, млађих играча који у перспективи треба да постану носиоци наше ватерполо селекције.

Чак седам играча који су претходног викенда донели ново злато не налазе се на списку за предстојеће такмичење и заслужено су добили одмор од националне селекције. Селектор Савић је на списак поѕвао 14 ватерполиста, а међу њима је и један од најбољих ватерполиста Црвене звезде у претходној сезони Вељко Танкосић.

На списку Дејана Савића налазе се голмани Димитрије Ристичевић (без клуба) и Лазар Добожанов (КВК Раднички), затим Душан Мандић (Про Реко), Виктор Рашовић (Солнок), Страхиња Рашовић (Егер), Немања Вицо (Триестина), Ђорђе ЛАзић (Солнок), Никола Јакшић (Ференцварош), Радомир Драшовић (Солнок), Никола Дедовић (Шпандау 04), Милош Ћук (ХАВК Младост), Огњен Стојановић (Мишколц), Сава Ранђеловић (ОСЦ) и Вељко Танкосић (Црвена звезда).

Повезане вести

Leave a Comment