Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Почело гласање: Како ће изгледати нови Звездин грб

Сви чланови Црвене звезде имају привилегију да учествују у исписивању историје – отворено је гласање на нашој мобилној апликацији у коме ће управо звездаши одлучити како ће изгледати нови грб Црвене звезде у сезони 2020/21.

Чланство у Црвеној звезди је посебна част, која од данас у наредна три дана омогућава свим регистрованим корисницима да учествују у гласању и да одлуче који ће бити распоред звездица изнад грба Црвене звезде у сезони 2020/21. У оптицају су три опције – опција А подразумева три мање звездице у низу, опција Б три звездице поређане у луку и опција Ц три веће звездице у низу.

Да бисте учествовали у гласању потребно је да имате важећу чланску карту и да сте регистровани на нашој мобилној апликацији на којој се гласање и одвија.

Гласање ће трајати до 30. јуна у поноћ.

Подсетимо, нашем клубу је ове године призната титула из 1946. године, а овосезонском круном стигли смо и до 30. трофеја државног првака и треће звездице на грбу која ће од ове сезоне красити наш дрес. Због великог интересовања звездаша око новог грба логично решење је да управо чланови буду ти који ће креирати кључни детаљ клуба.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment