Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноЗвездине легендеНајновијеФудбал

Звездине легенде посетиле Србе на Косову и Метохији

Ветерани Црвене звезде увеличали су традиционалне Видовданске игре у Коретишту надомак Гњилана и искористили посету Косову и Метохији да обрадују Србе на југу наше земље.

Легенде нашег клуба учествовале су у ревијалном мечу малог фудбала против локалног тима који је завршен резултатом 3:3, а после пенал рулета победа је припала домаћину.

Црвено-беле боје су бранили Радуловић, Ђуровски, Ванић, Крњешевац, Сеовић, Милосављевић, Бабић, Шестић, Боровница, Савић, Караси, Марковић, Чула и Кантар, а упркос садржајном и веома посећеном мечу посебну пажњу је привукло такозвано треће полувреме које је протекло у дружењу славних фудбалера Црвене звезде и локалног становништва. Наше легенде су боравак у Коретишту искористиле да пруже подршку народу на Косову и Метохији дониравши намирнице неопходне за живот попут лекова и беби опреме.

Било је задовољство посетом обрадовати наш народ на југу земље. Успели смо да им улепшамо свакодневницу и пружимо бар мало подршке. Преплавиле су нас емоције, није било лако, али смо дали све од себе да то не примете. Срдачно смо дочекани и угошћени, није било човека који нас није поздравио на улици, а обећали смо да ћемо и наредне године кад се обележава 30. годна манифестације бити гости – рекао је Стаислав Караси.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Србин са Космета јун 27, 2019 at 15:17

Хвала свима који се сете својих сународника са вековних српских огњишта!!!

Reply

Leave a Comment