Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеТрансфериФудбал

Мелег у Радничком

Стигао је у Црвену звезду из турског Кајзериспора као велико појачање. Очекивало се да ће двадесетчетворогодишњи Бачкојарчанин као некадашњи фудбалер Ајакса бити узданица у везном реду нашег клуба, али током јесењег дела претходне сезоне постао је можда и највеће разочарење.

Дејан Мелег је забележио свега шест наступа у дресу омиљених боја (пет у првенству и један у купу), па су у клубу одлучили да је и за њега најбоље да оде на шестомесечну позајмицу. Преселио се у грчки Левадијакос, али ни тамо му „нису цветале руже“. Свега седам пута је понео дрес грчког клуба током грчевите борбе за опстанак, а пошто у томе нису успели, Мелегу је остало само да се врати у Београд. Од старта припрема било је јасно да Мелег неће бити у озбиљнијим плановима тренера Владана Милојевића, па се нова позајмица наметала као имепратив.

Иако је новосадска Војводина изразила жељу да Мелега врати у матични клуб до договора није дошло, па се некадашњи млади репрезентативац одлучио да барем наредних шест месеци проведе у екии нишког Радничког коју ускоро очекује поновни излазак на међународну сцену у квалификације за Лигу Европе.

Поред Мелега постоји могућност да још један наш фудбалер овог лета крене пут „Чаира“. Како се незванично сазнаје руководство Радничког заинтересовано је за услуге левог бека црвено-белих Стефана Хајдина.

Повезане вести

6 comments

Србин са Космета јун 27, 2019 at 15:21

Лично,верујем, да ће ако буде играо у континуитету показати свој квалитет.Док је играо у Воши,био је међу најбољим играчима у Супер лиги Србије!

Reply
Dejan Gajić јун 26, 2019 at 21:09

Cimate ga, pozajmica u Grčku, sad u Radničkom… Zašto je doveden, treba li da troši godine i talenat a znamo svi da šansu dobiti neće. Kune se u Zvezdu i majstor je fudbala u odnosu na neke standardne. Hoćemo li bolju posetu? Nastavite ovako, sa menadžerisanjem i pokušajima oživljavanja onih koji ne mogu da mu pridju, vraćamo se tamo gde smo bili pre 3-4 godine.

Reply
Dragan јун 27, 2019 at 01:15

Mnogo pitanja za Miloja… a on se pravi lud… Nijednog igrača nije lansirao… A zakopao mnoge… Meleg jedan od njih… Bez šanse da igra, bez podrške…

Reply
Dejan Gajić јун 26, 2019 at 20:52

Vidim li Čaušića medju starterima, pored Jovančića i Jovilčiča (pa i Vulića) prestajem da verujem, u bajke. Priznaj grešku i puštaj ga „na slobodu“.

Reply
Dejan Gajić јун 26, 2019 at 20:47

‘aj sad… Čaušić i Meleg, kakva je razlika? Prvi radi na gurku jer je preplaćen, ne pokazuje ništa, drugi nije dobio ni deseti deo pažnje kao prvi. Što se mene tiče, greška uprave, bačen milion na Čaušića i sad svi trpimo njegovu minutažu da bi ga nekako (teško, nikako isplatili). Bolji Ebisilio od Melega, u čemu!?

Reply
krvavi zvezdas-DE јун 26, 2019 at 19:32

ceo tim prebaciti u radnicki..osim marina i golmana..meleg,milunovic,causic,ivanic,jevtovic.stojkovic i jos njih 19 su apsolutno amateri za male golice ispred prodavnice

Reply

Leave a Comment