Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Турнир спонзора клуба на Малом Калемегдану

КК Црвена звезда мтс организовао је у суботу кошаркашки турнир „3 на 3“ за све спонзоре и пријатеље клуба, који су и на овај начин дружењем на терену желели да обележе крај изузетно успешне, али и напорне сезоне такмичарске сезоне.

Спонзори КК Црвена звезда мтс су били уз клуб током свих година у којима је наш клуб растао до данашњих висина и стандарда, а то су трофеји, редовни наступи у Евролиги, велика подршка навијача на утакмицама и поверење Звездашке популације за оно што клуб ради.

Зато је након радног састанка који је одржан на почетку сезоне управо са спонзорима и дугогодишњим (и новим) партнерима клуба у БаскетЛенду, турнир на теренима на Малом Калемегдану можда и прави начин да се заокружи још једна одлична сезона КК Црвена звезда.

За турнир „3 на 3″ владало је велико интересовање наших спонзора и пословних партнера, па су се тако за медаље и награде (сувенири и поклони клуба) бориле екипе: МТС-а, Идее, Дунав Осигурања, Државне Лутрије Србије, Ауто Чачка, Аеродрома Београд, Бел Медика, КешБека, волонтера КК Црвена звезда, представника маркетинга клуба, Јава кафе…

Након трочасовних елиминационих борби, уз доста музике и добре забаве, највише су показале екипе Јава кафе, МТС-а, Дунав Осигурања и екипе Ауто Чачка, а у великом финалу славила је тим Јава Кафе која је савладало Дунав Осигурање.

Ово је први пут да је КК Црвена звезда на овакав начин организовала дружење са својим спонзорима, и то на теренима клуба на Малом Калемегдану, а да је и нашим пословним пријатељима пријала оваква врста дружења говоре и поједини актери овог турнира:

Милош Дукић, МТС:
Турнир је одлично конципиран, ваљало би да се дружимо и чешће.Одлична је била и она увертира на почетку сезоне када смо се дружили и када сте уприличили сусрет са спонзорима и на Чукаричкој Падини. Ово је лепа круна успешне сезоне и заиста је било добро упркос временским условима и великој спарини. Хвала Црвеној звезди још једном, зовите нас и чешће увек ћемо се одазивати.

Марија Гвозден, БелМедик:
Оригинално је заиста, волели би да нас и следећи пут позовете на учествујемо на оваквим акцијама, забавно изузетно, можда следећи пут да буде више учесника у једној екипи и мало више девојака. Обавезно наставите ову праксу, супер је било дружење, кошарка и забава.

Душан Јанковић, Ауто Чачак:
Идеја одлична, моја екипа и ја смо врло задовољни иако смо освојили четврто место. Било би још боље да се организује и неко треће полувреме и мало пива, додуше било га је пуно на прослави титуле, али лепо смо се дружили и на овај начин.

Црвена звезда мтс ће и у наредом периоду и на вовај начин градити однос са пријатељима клуба, који су уз нас и када је тешко и када је лепо, јер смо сви заједно дошли до овог великог успеха!

КК Црвена звезда мтс

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment