Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеОбавештења

Капитен још три године у Црвеној звезди

Капитен КК Црвена звезда мтс Бранко Лазић потписао је у понедељак нови трогодишњи уговор са црвено-белима. На Малом Калемегдану остаје до 2022. године!

Рекордер по броју одиграних утакмица у црвено-белом дресу и броју освојених трофеја (четири АБА лиге, пет државних шампионата, четири Купа Радивоја Кораћа и Суперкуп АБА лиге) тако наставља своју каријеру у црвено-белом дресу у коме од 2011. године исписује најсветлије странице историје нашег клуба.

Бранко Лазић (30 година, 197цм) као један од најбољих дефанзиваца у Европи током претходних осам сезона у Црвеној звезди постао и један од стубова напретка, као и каснијих успеха клуба. Осим регионалних и домаћих трофеја, успеха у Еврокупу и Евролиги, један је од најомиљенијих играча милионске армије навијача Црвене звезде од којих је добио и надимак „министар одбране“ због огромног и бескомпромисног пожртвовања на терену, али и поштовања и односа клуба.

Бранко Лазић је ове сезоне предводио први тим КК Црвена звезда као капитен до три трофеја. Као важан темељ даљег напретка клуба, Бранко Лазић остаје тамо где му је и место – у Црвеној звезди која је постала његова друга кућа, а она ће то и остати по завршетку његове играчке каријере.

КК Црвена звезда мтс након нових уговора Билија Берона и Бранка Лазића, наставља даље активно да се припрема за нову сезону, а о свим даљим потезима клуб ће обавештавати јавност искључиво на клупском сајту и друштвеним мрежама КК Црвена звезда.

 

Повезане вести

1 comment

Estrella Roja јун 24, 2019 at 23:18

Koliko god voleli njegov ratnički duh koji ga je i izdigao od proseka i učinio ga legitimnim evroligaškim igračem, ipak treba priznati da je njegova igra u minuloj sezoni bila dosta slabija, nekako je sve sporiji a šut mu je tek nešto malo iznad rekreativca. To ne znači da sam protiv ostanka, ali vremensko trajanje ugovora i nezvanične vesti oko produženja ugovora sa juniorom, kao da smo nešto iznenađeni, nisu dobre najave za Evroligu. Nema sentimentalnosti kod takmičenja u Evroligi, minuli rad jedino dobija vrednost ako se u kontinuitetu potvrđuje. Znamo kako smo prošli u prosečnom Evrokupu i ne sme euforija zbog Abe da nam zamaže oči da nam nisu potrebna ozbiljna pojačanja, pod uslovom da ne želimo da imamo skor future u poslednjoj Evroligi. Pomisao da nam junior bude jedan od dvojice pleja u nikad zahtevnojoj Evroligi ne čini me spokojnim, naprotiv.

Reply

Leave a Comment