Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеТрансфериФудбал

Павков и дефинитивно у Кини

Како преноси портал „telegraf.rs“ сага око трансфера Милана Павкова је окончана. Љубимац навијача Црвене звезде каријеру наставља у Кини.

Током преподнева дошло је до велеобрта у комуникацији са представницима Ђангсуа за који је претходне године наступао и Ричмонд Боаћи. Кинески послодавац је изашао у сусрет захтевима Милана Павкова чиме је трансфер договорен на задовољство све три стране. Голгетер нашег клуба већ је спаковао кофере и током дана кренуће пут Кине на потписивање уговора са новим клубом. Наш клуб ће од овог трансфера приходовати око три милиона европских новчаница.

Истовремено, наш клуб увелико ради на довођењу адекватне замене. Португалац Мануел Фернандеш Мендеш, познатији као Томане већ је договорио све услове сарадње и очекује се да наредних дана и званично задужи црвено-белу опрему и стави се на располагање тренеру Владану Милојевићу.

Повезане вести

13 comments

ĐOLE BARI 91 јун 23, 2019 at 23:30

UVEK SAM VEROVAO U TEBE,BIO SAM JEDAN JEDINI OVDE KOJI JE BIO PROTIV TVOG SLANJA NA POZAJMICU.JASNO JE DA TI NISI TIP CENTARFORA KOJI POSEDUJE OZBILJNU TEHNIKU,DRIBLING I JOŠ NEKE ELEMENTE FUDBALSKE IGRE ALI TVOJ SKOK,TVOJU SRČANOST,TVOJU SNAGU,TVOJU NEUSTRAŠIVOST RETKO KO IMA.SVI MI NAVIJAČI CRVENE ZVEZDE PAMTIĆEMO TVOJE PARTIJE IZ SALCBURGA, PROTIV LIVERPULA, GOL U DERBIJU…VEOMA MI JE DRAGO ŠTO SI SVOJE POŠTENJE,SKROMNOST I ZNANJE ZASLUŽENO NAPLATIO …ŽELIM TI SVAKO DOBRO,HVALA TI I DOVIĐENJA,DA NAM SE OPET VRATIŠ DA GAZIMO ZAJEDNO…SREĆNO

Reply
даки јун 22, 2019 at 20:17

мијењајмо управоу док је вријеме .када будемо губили у првенству биће касно.милоју замјеррам шо многи играчи немају мотива.са таквим играчима треба обавити разговор и ако не буде побољшања захвалити им.Има талената у Републици Србској који би за дупло мање новца играли,али њих нико не гледа.Цимеротић је интересантан играч

Reply
Estrella Roja јун 22, 2019 at 23:04

Zna se ko menja uprave klubova, isti onaj ko postavlja predsednika FSS-a i odlučuje o selektoru. Nemamo mi tu šta da se pitamo osim da sebi u bradu mrmljamo, ništa se tu neće bitno menjati, uostalom vidiš da ima i ovde botova koji udaraju minuse na svaki disonantniji ton prema Terzi & co.

Reply
Veteran Sever јун 23, 2019 at 00:58

Jedna drzava, jedan narod, jedna stranka, jedan predsednik…Srbija – Severna Koreja u Evropi… Ne bi me iznenadilo da je veliki Terza i o prodaji Pavkova izvršio konsultacije sa svevišnjim AV ili barem njegivkm bratom…Jos malo pa će se i junior od AV pitati ko da ide, a ko da dodje u Zvezdu. Hajde botovi, hajde jadnici, cepajte mi minuse…

Reply
Estrella Roja јун 23, 2019 at 01:31

Kolega, vratio si mi nadu da nisam potpuno zalutao na portalu. Jeste da smo usamljeni u svojim opservacijama na opšte stanje u društvu koje se reflektuje, između ostalih, i na našu Zvezdu, ali nekad znači spoznaja da niste odlepili u potpunosti time što ukazujete na toliko očigledne anomalije. Veliki plus.

Reply
зики јун 22, 2019 at 20:14

дејак је бољи од сваког нашех играча

Reply
MILOS RANKOVIC јун 22, 2019 at 19:45

JA NEZNAM STA JE SA TERZICEM,20 DANA DO KVALIFIKACIJA TI PRODAJES IMAS JEDNOG NAPADACA BOACIJA KOJI JE VISE POVREDJEN NEGO STO IGRA,DOVODIS NEKOG TOMANEA DVE GODINA KODA JE MESI,UZEO SI VEC 10 MILIONA OD PRODAJE PET MILIONA OD GASPROMA MILION TELEKOM,GDE SU BRE PARE KAD NEMOZES DA KUPIS NAPADACA BAREM OD DVA MILIONA,DUG POLAKO OPET RASTE,STA VI RADITE SA PARAMA,NISI DOVEO NI JEDNOG IGRACA,ODBRANA TI JE TESKA RUPA,KLUZ NAS RASTURA,NEMAS LEVOG BEKA RODIC GOTOV,VEZA NULA GURATE CAUSICA ON BLAGE VEZE NEMA,KRILA KODA NEMAMO,TERZICU TI CES POLAGATI RACUNE AKO NEUDJEMO MAKAR U LIGU EVROPE,SA OVOM GODINOM SKORO OSAMDESET MILIONA EVRA UZETO MI NEMOZEMO DA KUPIMO DOBROG IGRACA,STRASNO

Reply
Estrella Roja јун 22, 2019 at 19:12

Kakva će samo pustoš da ostane nakon odlaska ovog lica sa poternice, mnogo gora nego za vreme lakrdijaša Lukića. Ali, neka, nismo bolje ni zaslužili, nama su istinske legende persone non grate, kriminalci i političari su uvek dobrodošli. Što više lažete i kradete, vređate inteligenciju ljudi to će vas više poštovati.

Reply
Dragan јун 23, 2019 at 01:04

A Miloju žao….he..he…Pavkov jesenas nakon povreda Stojiljkovića i Boaćija, bio rezerva i Miliću koga smo prodali za 80.000 evra…tek kad se nesrećni i borbeni Milić povredio Pavkov dobio šansu…kao ČETVRTA alternativa.

Reply
Loooka јун 22, 2019 at 18:52

Ostaje veliki žal za ovim herojem… ne znam, nisam više pametan. Na šta će sve ovo izaći…

Reply
Mississauga јун 22, 2019 at 18:11

Nije Ovo Terzićevo maslo nego Milojevo !
Sklonio ga je , da ga više ne „demantuje“. Dobijao je šanse samo kada nije imao nikoga drugog da stavi u tim. Mogao je kod nas i karijeru da završi. Zvezdi i nije trebao „bolji“napadač !!!

Reply
тенеј јун 22, 2019 at 17:21

Срам вас било управо клуба !Терзић је изјавио да Павков није за продају (лично сам очикивао да ће то бити у јануару)након још једне игране групе неких од европских такмичења.Вијероватно се већ сада мисли ако се испадне у раној фази такмичења да се лично покрије .Нисам за довођење Томанеа(лично би нам легао играч Леонардових )карактеристика.Довести играча само да се доведе је брука за наш клуб.Мркела је најавио продају оба напада ча и ту је био искрен.Треба нам четворица врхунска играча да би ушли опет у Лигу шампиона(наравно ни то не гарантује,али би биле веће шансе).Ако оде Родић више нећу гледати Звезду јер играче будзашто продајемо ,неки играчи имају покриће ,чека се више од 6 мијесеци да уђу у форму

Reply
Veteran Sever јун 23, 2019 at 01:08

Ko je pomenuo Čaušića, Milunovića, Ivanića…čekamo ih 6 do 11 meseci da udju u formu…čekamo „tarabe“ koje nas koštaju 2.800.000 evra ne računajući plate…Ko je ovde lud? Na šta ovo liči?

Reply

Leave a Comment