Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Звездини петлићи показали хуманост

Црвена звезда посетила је Установу за децу и младе „Сремчица“.

ФК Црвена звзезда искористила је прилику да донира спортске реквизите, лопте, школски прибор установи, који им је био и више него потребан.

Звездини петлићи, деца од 12 година, посетили суи дружили се са члановима Установе „Сремчица“, децом ометеном у развоју, улепшали им дан, уживали у разним заједничким спортским активностима, које су другари из Установе припремили за њих.

И то није било све већ су Звездине петлиће дочекали са музиком, сјајним озвучењем и послужењем. На игралишту су се могле чути Звездине песме које су сви у глас певали.

Први део дружења био је обогаћен разним спортским активностима, феноменално су се забављали, дружили, фотографисали и грлили. Другари из Установе су организовали спортске активности, а пред сам крај видела се и заједничка љубав према лопти јер су заједно шутирали пенале.

Пред растанак наши петлићи поделили су поклоне и позвали другаре из Установе „Сремчица“ да нам буду подршка на нашем стадиону у предстојећим изазовима у новој сезони.

Кондициони тренер црвено-белих петлића Борис Бркић , захвалио се Установи на гостопримству и на организованим спортским активностима.

Захваљујући оваквом гостопримству посебно нам је задовољство да усрећимо оне којима наше мало значи много – поручио је Бркић и додао да је за њега ово било драгоцено искуство, као и за Звездине петлиће.

Утиске је сумирала и Јелена Вуковић – сарадник за комуникације Установе „ Сремчица“

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment