Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеТрансфериФудбал

Васиљевић Звездин до 2023!

Црвена звезда данас је добила друго појачање у летњем прелазном року. Млади голман Никола Васиљевић ставио је параф на четворогодишњи уговор са српским шампионом.

Никола Васиљевић, голман рођен 1996. године, појачао је редове црвено-белих. Како истиче наш нови чувар мреже на данашњи дан остварен је његови највећи сан.

Дуго сам чекао овај потпис, још од зиме и напокон се десио. Велика ми је част и поносан сам што сам потписао за овако велики клуб као што је Црвена звезда. Управо ми се остварио дечачки сан. Долазим у клуб када је најјача конкуренција, али то је само још један мотив за мене да наставим да радим и да стрпљиво чекам шансу. Надам се да ћу оправдати очекивања људи из клуба, стручног штаба и навијача – рекао је Васиљевић.

Својим наступима у дресу Радника у претходној сезони Васиљевић је зарадио позив репрезентације Србије.

Одлична сезона је иза мене, позив у национални тим увек је изузетна част. Имао сам доста понуда из иностранства у овом прелазном року, али ми је Црвена звезда била једина опција.

Млади голман имао је прилике да се у националним селекцијама упозна и са многим Звездиним фудбалерима.

Чуо сам се са Борјаном пре него што сам дошао, познајемо се дуго, и уверен сам да неће бити никаквих проблема око рада, али и дружења у Звезди. Познајем и младе играче из репрезентације, Вулића, Бабића, Гајића, такође и Јовичића и Павкова и сигурно ћу се добро уклопити – рекао је Васиљевић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment