Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеРукомет

Одржана редовна седница Скупштине

У Прес центру СД Црвена звезда, МРК Црвена звезда је у уторак, 18.јуна, одржао редовну седницу Скупштине клуба.

Редовној седници присуствовало је 18 од 33 члана Скупштине, а пре него што су тема постале редовне тачке заседања, чланови Скупштине су минутом ћутања одали почаст Мирку Бутулији, бившем председнику клуба трагично преминулом између два заседања, односно почетком актуелне године.

Скупштином је заседао председник Скупштине клуба Данило Ђаковић током које је направљен осврт на сезону за нама.

Након усвајања дневног реда, уследила су и усвајања органа клуба, финансијског извештаја. Извештаје о раду су поднели Надзорни и Управни одбор, а усвојен је и план и програм клуба за 2019.годину.

Током заседања су усвојени финансијски извештаји које је презентовао председник Скупштине клуба, после чијег је излагања кратак резиме направио и директор Ненад Перуничић.

Ненад Перуничић се захвалио актуелном тиму на протеклој сезони и поверењу током тешке ситуације, а једногласно је поздрављен успех другог тима који чини генерација 2000/2001, а предводи Радован Рогановић. Звездин други тим је без пораза освојио 1.место у Другој лиги „Центар“ и стекао право наступа у Првој лиги наредне сезоне. Управо је из генерације која је била јуниорски шампион Србије прошле године пет играча у првом тиму, и чине базу и окосницу тима за будућност.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment