Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЖенски фудбалНајновијеРепрезентацијаФудбал

Сара Цетиња дебитовала у најбољој селекцији Србије

Женска фудбалска репрезентација Србије у петак 14. и понедељак 17. јуна на главном терену Спортског центра Фудбалског савеза Србије у Старој Пазови одиграла је два сусрета у оквиру припрема за квалификације за Европско првенство које ће се 2021. године одржати у Енглеској.

У првом сусрету против селекције Швајцарске наше девојке су одиграле нерешено 1:1 (1:0), а победу су несрећно испустиле у последњим тренуцима сусрета. Резултатски гледано меч против Румуније био је много бољи пошто су наше фудбалерке оствариле тријумф резултатом 3:2 (2:0).

Меч против селекције наших суседа посебно ће остати у сећању првог голмана ЖФК Црвена звезда Саре Цетиње која је забележила први, дебитантски наступ за нашу најбољу фудбалску селекцију. Сара, која је до сада била стуб одбране У-19 националне селекције Србије, почетком другог полувремена сусрета са Румункама заменила је на голу Милицу Костић и тиме постала још једна чланица црвено-белих „Вучица“ у репрезентацији Србије.

Услед знатно лошије игре наших репрезентативки током другог дела игре, Сара је била принуђена да два пута лопту вади из своје мреже, а посебно се мора истаћи други погодак Румунки када је Владулеску у 74. минуту сусрета ударцем са 17, 18 метара од гола, погодила сам горњи десни угао Сариног гола. Шут је био такав да се у жаргону фудбалских коментатора може рећи да га „ни два голмана не би зауставила“.

Портал „mojacrvenazvezda.net“ честита Сари Цетињи на дебитантском наступу у дресу најбоље селекције Србије.

Повезане вести

Leave a Comment