Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Саопштење КМФ Црвена звезда

Од пре пар дана футсал спорт у Србији богатији је за нови клуб. КМФ Српска постигао је споразум о техничком партнерству са црвено-белом породицом чиме је настао нови клуб КМФ Црвена звезда који ће свакако обогатити овај динамичан спорт и сигурно привући нове навијаче у хале широм Србије.

Поводом свих дешавања руководство клуба је изфало саопштење које преносимо у целости:

– Поштовани навијачи Црвене звезде, љубитељи спорта, фудбала и футсала, обавештавамо Вас да је регистрован Клуб малог фудбала Црвена звезда.

На основу раније договореног стратешког партнерства између КМФ Српска, ФК Црвена звезда и СД Црвена звезда прешло се на реализацију наредне фазе стратешког партнерства а то је било промена назива КМФ Српска у КМФ Црвена звезда. КМФ Српска је званично решењем Агенције за привредне регистре под бројем 2488/2019 дана 06.06.2019. године променила назив у Клуб малог фудбала Црвена звезда са седиштем у Љутице Богдана 1а, Београд. Оснивањем Клуба малог фудбала Спортско друштво Црвена звезда богатије је за још једну спортску секцију.

Званична промоција новог клуба и управе КМФ Црвена звезда одржаће се 20. јуна у просторијама Медија центра на стадиону Рајко Митић. Све информације о плановима и раду КМФ Црвена звезда биће саопштене на званичној промоцији клуба. Свим играчима, тренерима и члановима управе КМФ Српска честитке на досадашњем успеху а сада уласком у велику фамилију СД Црвена звезда на нама је да још напорније радимо и постижемо све боље и боље резултате што је у складу са именом и репутацијом Црвене звезде.

Овим путем желимо да изразимо огромну захвалност генералном директору ФК Црвена звезда, господину Звездану Терзићу; генералном секретару СД Црвена звезда, господину Игору Милојевићу и Делијама који су снажно веровали у све ово, указали нам поверење и одлучили да се формира футсал секција. Без њихове помоћи не бисмо успели у реализацији овог пројека који ће засигурно допринети још бржем развоју футсала у Србији и Европи.

Управа и играчи КМФ Црвена звезда свесни су одговорности који са собом носи црвено-бели дрес и грб Црвене звезде и даћемо све од себе да оправдамо указано поверење игром и резултатима у наредном периоду. Достојно ћемо представљати Црвену звезду у Србији и Европи.

Са спортским поздравом!

Повезане вести

Leave a Comment