Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Вучетић: Залагање и жеља на врхунском нивоу

Прво слободно поподне од почетка припрема фудбалери Црвене звезде искористили су за одмор, јер су иза њих изузетно напорни тренинзи.

Стигли смо до половине првог дела припрема на којима је акценат на физичкој припреми. Базирани смо на развоју снаге и издржљивости кроз тренинге у којима су укљуцене техничко-тактичке вежбе са лоптом. Радимо у три групе, највише са „Т-рекс“ тракама, пилатес лоптама и медицинкама. Тренинзи су доста функционални и занимљиви. Главни део радимо на терену, а теретану користимо за загревање пре изласка на терен и за индивидуални рад – рекао је кондиционог тренинг Иван Вучетић.

Двонедељна пауза уочи почетка припрема пријала је фудбалерима.

Играчи су дошли у доста добром стању после одмора, то су тестови и показали. Ово су већ четврте припреме како радимо заједно, тако да су се играчи навикли на овакав систем. Изузетно сам задовољан њиховим залагањем и још више чињеницом да је, и поред тешких тренинга, атмосфера у екипи фантастична.

Напорна сезона је иза наших фудбалера.

Доста утакмица смо одиграли од када смо прошле године са истог овог места кренули на припреме. Тешка сезона је иза нас, али кроз играње у Лиги шампиона и Лиги Европи играчи су навикли на тако велики број сусрета. Надам се да ћемо и ове године играти једно европско такмичење.

Најредовнији када је у питању рад у теретани свакако је Ерик Јирка.

Без сумње он највише воли рад у теретани. Сви су расположени за рад, заиста морам све да их похвалим. Најмлађи играчи, као и они који су са нама први пут на припремама, се одлично показују. Сви су расположени и мотивисани – поручио је Вучетић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment