Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Милијаш појачао екипу на Златибору

Пети тренинг на припремама на Златибору донео је и једно добро познато лице на терену, али овог пута у другачијој улози. Ненад Милијаш прикључио се стручном штабу Црвене звезде у улози помоћног тренинга.

Настављено је са јаким ритмом и овог поподнева на Златибору. Након краћег одмора после напорног јутарњег тренинга изабраници Владана Милојевића у 17:30 одрадили су и други тренинг.

Уводни минути загревања били су резервисани за рад на техници и координацији кроз вежбе на полигону. Након тога прешло се на игру 10 на 10. Циљ је био да свака екипа задржи што дуже лопту у свом поседу. Уследила је игра „преливања“. Радило се на контранападима и континуираним нападима. Свака акцију требало је завршити голом, а после тога да одбрани изношење лопте противничке екипе.

Осим многобројне публике на трибинама овог пута је тренинг Црвене звезде пратио и наш доскорашњи фудбалер Душан Анђелковић, који је дошао да поздрави и подржи екипу.

Последња етапа тренинга састојала се од игре девет на девет на половини терена.

Све то испратио је са позиције помоћног тренинга легендарни доскорашњи капитен Ненад Милијаш.

Савршено је, чак сам и прошле године на припремама једним делом био у сличној тренерској улози, мање сам играо, а више обављао тренерски посао. Сада је то само настављено. Трудићу се да помогнем екипи што више могу, као што сам то радио увек до сада, саветима. Играћу и сада као део стручног штаба на тренингу када год буде било потребе. Још увек треба да научим много ствари, и хвала Богу имам и од кога да учим. Трудићу се да помогнем екипи, а сигуран сам да ћу много и да научим – рекао је Милијаш.

Доскорашњи капитен осврнуо се на издање тима са данашњег тренинга.

Екипа изгледа одлично. Причао сам са играчима, знам да су уморни, одлично су радили. Игра је данас изгледала одлично, иако је терен мало тврђи. Рекао сам им колико је у Београду топло и спарно, тако да треба да уживају у времену на Златибору – поручио је Милијаш.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment