Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Ледени тренинг на Златибору

Након исцрпљујућег јутарњег тренинга у трајању од два сата изабраници Владана Милојевића одрадили су и поподневни тренинг.

За разлику од тренинга који се састојао од вежби снаге, поподневни рад је у сваком сегменту садржао лопту.

Након одрађеног атлетског загревања, екипа је подељена у две групе, офанзивне и дефанзивну, од којих је свака на свом терену одређивала посебне задатке. Дефанзивци су радили на циркулацију лопте и отварању игре, док су нападачи уважавали завршницу.

Растрчан је на терену био и шеф Милојевић, како би својим играчима што боље дочарао шта од њих очекује на терену. Повици: Браво, одлично! неретко су ођекивали на терену.

Након 30 минута, после договора у кругу, прешло се на игру у малом простору, где су наши фудбалери радили на поседу лопте, провлачењу паса кроз средину и брзом налажењу решења.

Ни овог поподнева није недостајало подршке током тренинга нашим фудбалерима. Одзвањале су песме подршке српском планином у извођењу најмлађих звездаша и тако давале додатну снагу за тренинг нашим фудбалерима.

Финиш тренинга обележила је игра на два гола. Наши фудбалери одиграли су два пута по десет минута на скраћеном терену. С обзиром на то да је изузетно напоран дан иза наших фудбалера по завршеном тренингу сачекала су их канте са ледом у којима су радо провели време, како би опустили мишиће и превентивно утицали на упале после изузетно напорног дана.

Са трибина тренинг је посматрао и легенда, четврта Звездина звезда Владимир Петровић Пижон. Сваки савет од играча са тако богате каријере драгоцен је нашим фудбалерима.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment