Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Снага у фокусу (видео)

Сунчано време и за рад пријатних 20 степени дочекали су фудбалере Црвене звезде по изласку на терен другог дана припрема на Златибору.

 

Почетак првог од два тренинга, колико ће данас одрадити наши фудбалери, протекао је у уобичајеном истрчавању кругова на терену хотела „Палисад“. Загревање је било увод за дуг и садржаја тренинг. Читав терен био је испуњен разним реквизитима и издвојен на неколико поља.

Јутарњи тренинг био је подељен у две фазе. Први део рада у фокусу је имао снагу. Играчи су били подељени у три групе од којих је прва радила вежбе стабилизације, друга вежбе са теговима, а трећа са Т-реx тракама.
Наредна фаза рада подразумевала је припрему за аеробно трчање. Фудбалери су остали подељени у три групе. Прва је за задатак имала вишеминутно трчање са променама, док су друге две групе радиле на полигону који је еквивалент оваквом начину трчања.

Без икакве сумње овог јутра наши фудбалери одрадили су један од тежих тренинга. О томе говори и његово трајање, јер су изабраници Владана Милојевића брусили форму више од два сата.
Оно што посебно радује јесте чињеница да влада одлична атмосфера у црвено-белим редовима, јер су шале и смех олакшали напоран рад.
Након обавезног поподневног одмора од 16:30 наше фудбалере очекује рад у теретани, а потом и други тренинг.

Повезане вести

Leave a Comment