Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеОбавештења

Почиње финале Суперлиге!

КК Црвена звезда мтс дочекује КК Партизан НИС на старту финалне серије плеј-офа Суперлиге Србије. О првом мечу и амбицијама црвено-белих у финалу, говоре тренер Милан Томић и првотимац Огњен Добрић. Без гостујућих навијача одлучено на састанку безбедности.

Кошаркаши Црвене звезде мтс и Партизана НИС састају се у понедељак (10.06.2019. у 18 часова) у првој утакмици финалне серије Суперлиге Србије.

Финална серија игра се на три победе, а предност домаћег терена имају црвено-бели.

Кошаркаши Црвене звезде мтс у полуфиналу победили су екипу Меге са 2-0 и претходних дана су тренирали у дворани „Александар Николић“ и припремали се за почета финалне серије. Прва утакмица финала уједно ће бити и седми меч два тима у овој сезони:

Од првог дана и старта Суперлиге, навео сам јасно и отворено амбиције и циљ КК Црвена звезда у овој лиги, водећи се тиме да је здрава амбиција сваког спортисте да увек жели да освоји такмичење у коме учествује. Следи нам нови дерби, нема фаворита јер су то увек специфичне утакмице. Комплетни смо, тренирали смо претходних дана добро, ово је крај једне врло напорне сезоне у сваком погледу и овом приликом позивам наше навијаче да дођу у великом броју и подрже нас у нашим настојањима да на најбољи начин окончамо ову сезону. Разлика коју су правили и енергија коју су нам доносили у претходним дербијима, посебно у последња два која смо одиграли као домаћини је била евидентна и врло важна за нас – рекао је тренер црвено-белих Милан Томић пред старт финалне серије.

Екипа Црвене звезде је комплетна и спремна и мотивисана да на прави начин оконча сезону у којој је главни такмичарски циљ остварен:

И поред тога што смо освојили АБА лигу и испунили циљ који смо навели као најважнији за ову сезону, мотива пред ово финале нам не недостаје. Желимо да освојимо и титулу првака Србије, чиме би на прави начин окончали ову дугу и врло напорну сезону. Имамо предност домаћег терена у овој серији, зато је прва утакмица врло важна и овом приликом позивам наше навијаче да дођу и што више испуне халу у понедељак. Знамо се одлично, зна се и шта је дерби, нема никаквих тајни, ово ће нам бити седма утакмица у овој сезони, одиграћемо их још током ове серије. Добро смо тренирали претходних дана, потпуно смо спремни и једва чекамо да крене финале. Рецепт је познат, јака одбрана, велика борбеност и максималан ангажман и концентрација без падова отварају пут ка повољном резултату – рекао је Огњен Добрић првотимац Црвене звезде.

Поводом почетка финалне серије у суботу је у просторијама КК Црвена звезда на Малом Калемегдану одржан састанак безбедности коме су присуствовали представници оба клуба учесника финала, представник КЛС, МУП Републике Србије, и свих безбедносних структрура које ће бити ангажоване на финалним утакмицама плеј-офа Суперлиге Србије.

На том састанку је одлучено да неће бити гостујућих навијача на утакмицама финалне серије. Одмах након тог састанка, дистрибуиране су бесплатне карте за присалице КК Црвена звезда у просторијама клуба на Малом Калемегдану.

Такође, у складу са већ устаљеном праксом, свако од навијача нашег клуба ко је дошао у просторије клуба, приликом подизања бесплатних улазница био је обавезан да поднесе на увид личну карту и ЈМБГ.

КК Црвена звезда мтс обавештава све власнике сезонских карата да ће као И до сада, имати своја нумерисана места у дворани која су обезбедили куповином сезонске улазнице.

Распоред одигравања финалних утакмица:

понедељак 10.6. 2019.
18:00 Црвена звезда мтс – Партизан НИС

среда 12.6. 2019.
19:00 Партизан НИС – Црвена звезда мтс
субота 15.6. 2019.
18:00 Црвена звезда мтс – Партизан НИС

понедељак 17.6. 2019.
18:00 Партизан НИС – Црвена звезда мтс

четвртак 20.6. 2019.
18:30 Црвена звезда мтс – Партизан НИС

КК Црвена звезда мтс позива све навијаче клуба да дођу раније у дворану због детаљних контрола, испуне дворану „Александар Николић“ у понедељак, и помогну црвено-белима да успешно и на прави начин окончају већ резултатски изузетно успешну сезону!

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

ds banjaluka јун 9, 2019 at 23:18

Momci koji su dali puno srece i radosti,a malo paznje dobili….sramota.Velikani sretno i da zakacimo drugu zvezdicu na grb nam sveti.Neka grmi sa svih strana stize ceta sa Kalemegdana da vas k..a bez K…..a stigla vam je sledeca sezona….idemoooooooooooooooooo jakoooooooo…..

Reply

Leave a Comment