Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Милојевић о почетку припрема и сезони која следи

Тренер Милојевић је данас извршио прозивку пред почетак припрема и сезоне која је пуна изазова, том приликом се обратио новинарима и обећао напоран рад.

„Нисам човек који обећава и воли популизам. Дакле, само могу да обећам рад. Имали смо малу паузу, а гледајући резултате играчи се налазе у доброј форми. То је нормално јер су имали две седмице одмора. Првих шест дана ћемо одржавати базу и то ће бити врста припреме за Аустрију. Пробаћемо да направимо добре ствари

О историјској прошлој сезони је рекао.

„Не обазиремо се на прошлу годину, окрећемо се новим стварима. Нећемо живети у прошлости, морамо да нађемо нове мотиве. И да вредно тренирамо. Последња два месеца нисмо били на нивоу али титула је већ била освојена. Нормално је да дође до пада. Сада смо се ресетовали и можемо много тога да урадимо“.

О прелазном року.

Сигурно ће бити одлазака и долазака. Боља је ситуација него раније јер имамо формиран тим. Рачунам на неке играче који би могли да дођу“.

Милојевић је причао и о могићем појачању.

„Хафез је играч на позицији која нам је дефицитарана. Ту желимо да се појачамо. Али прелазни рока је жива ствар. Имамо још играча на радару. Нећу о именима. Има доста истине, али има и неистине. Једва чекам 31. август“.

Милојевић се осврно и на поступак Мирка Иванића и Филипа Стојковића.

„То је њихова одлука, донели су је из срца. Није им било лако, али донели су такву одлуку јер нису могли да буду фокусирани. Не могу ја да причам са стране о томе, али могу да их подржим“.

Фото: (СТАР СПОРТ)

Повезане вести

2 comments

baraban јун 9, 2019 at 13:39

ДОВЕЕДИТЕ ЧАВРИЋА !САД БИ БИО ПУТ ПОГОДАК ,МОЖЕ ПРОЋИ ИГРАЧА И УЋИ У ШЕСНАЕСТЕРАЦ ПРОТИВНИКА ,ДАТИ ГОЛ .ОН ЈЕ СТВАРНО ИГРАЧ КОЈИ ПРАВИ РАЗЛИКУ.ОН ЉЕВО ,ЈЕВТОВИЋ ДЕСНО С ВУКАНОВИЋЕМ

Reply
Hadži Dragan NBG јун 9, 2019 at 12:14

Srećno Miloje!!!

Reply

Leave a Comment