Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћа такмичењаКошаркаНајновије

Распоред финалне серије плеј-офа

Кошаркаши Црвене звезде мтс након два сусрета против Мега Бемакса у полуфиналној серији плеј-офа Супер лиге Србије обезбедили су пласман у финале и завршну борбру за шампионску титулу. Противник нашем клубу у борби за пету узастопну шампионску титулу још није познат, пошто ће се у другом полуфинаном пару између Партизана и ФМП-а играти мајсторица.

И поред тога већ је познат распоред финалних мечева. Први меч финалне серије одиграће се у понедељак 10. јуна са почетком од 18 часова у дворани „Александар Николић“, а домаћин ће бити Црвена звезда. Наш клуб ће бити домаћин и у трећем сусрету финалне серије у суботу 15. јуна (18 часова), као и у евентуалном петом мечу 20. јуна (18:30 часова). У другом мечу 12. јуна (19 часова) и евентуаном четвртом мечу 17. јуна (18 часова) наш клуб ће бити гост, с`тим да ће место одигравања та два сусрета бити познато тек након окончања друге полуфиналне серије.

Треба напоменути да се пулени тренера Милана Томића поред борбе за пети узастопни шампионски трофеј боре за укупно 20. титулу у клупској историји чиме би пришили и другу звездицу на грб клуба.

Повезане вести

Leave a Comment