Moja Crvena Zvezda
Važne vesti Важно Клупска дешавања Најновије Фудбал

Чланство за помоћ Звездиној фондацији

Период између две сезоне прилика је да се звездаши на време учлане у клуб или обнове чланство, а додатни повод, поред привилегија које носи чланска карта Црвене звезде је чињеница да сав новац од чланства иде у Звездину фондацију.

Сав новац прикупљен кроз чланство, било преко инернета или у Звездином сервису за чланство, преусмерава се на рачун Звездине фондације чији је циљ помоћ пројеката који доприносе развоју Црвене звезде.

Подсетимо, недавно је почео са радом систем онлајн учлањења и обнове чланства па је сад могуће постати део црвено-беле породице и путем интернета.

Годишња чланарина за пунолетне особе је 1000 динара, деца од 15 до 18 година плаћају половину чланарине, док је учлањене најмлађих звездаша бесплатно. Како сав новац прикупљен од чланарина директно доприноси развоју клуба, свако ко жели да додатно помогне Звездину фондацију може да уплати и већу суму од минималне, односно преко 1000 динара, или да уплати новац приликом учлањенаја чланова млађих од 15 година.

Имајући у виду чињеницу да кроз овај систем чланови директно помажу клубу, али и стичу привилегије попут попуста у Ред стар шопу и права на пречу куповину улазница за европске мечеве, позивамо све звездаше да се учлане, односно да обнове чланарину, а уколико су у прилици и да донацијом помогну рад Звездине фондације.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Коментари

avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutralarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouthsmehplezmigskenjbatinarazmcudisokkitahmmmmfacepalmgreenslavitrofejkezsok2udartompuskezzzsmeh3trtskenjansramslavljezvizdlud
Слике
 
 
 
Аудио и видео фајлови
 
 
 
  Subscribe  
Обавести ме о