Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноЗвездине легендеНајновијеФудбал

Ветерани гостовали у Сисевцу

Ветерани Црвене звезде наставили су низ гостовања увеличавши прославу Општине Параћин и локалног клуба у Сисевцу.

Црвено-беле легенде посетиле су место у околини Параћина и том приликом одиграле ревијалну утакмицу. Дуел са ветеранима Сисевца припао је Београђанима који су погоцима Зорића и Сеовића славили резултатом 2:0.

Осим надметања у малом фудбалу, свечаност је употпунило гостовање бројних легенди нашег најтрофејнијег клуба које су заједно са председником Светозаром Мијаиловићем присуствовале и свечаности после меча.

Клуб из Љутице Богдана су у месту на обали реке Црнице представљали још: Шестић, Караси, Аћимовић, Дујковић, Ј. Николић, Марковић, Јанковић, Б. Николић, Зорић, Крњешевац, Живковић, Сеовић и Кантар.

По завршетку још једног лепог и садржајног гостовања Бранимир Кантар је сумирао утиске уз осврт на наредне обавезе ветерана.

Било је задовољство увеличати прославу наших домаћина. Срдачно смо дочекани. Мештани Сисевца нису скривали задовољство због привилегије да упознају неке од легенди Црвене звезде. Предстоје нам бројне обавезе, договорили смо низ утакмица, а већ ове недеље нас очекују гостовања у Пули и Белегишу – изјавио је секретар ветерана.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment