Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

20 000 сезонских наш је циљ!

Најватреније присталице Црвене звезде популарне Делије издале су званично саопштење у којем желе да мотивишу све навијаче Црвене звезде да још масовније бодре клуб у будћем периоду. Саопштење преносимо у целости. 

Делије, Звездаши“ 

Пре почетка нове сезоне и изазова који чекају наш клуб у борби за оно што сви желимо, а то је да се на терену боримо против најбољих у Европи и победимо их, одлучили смо да се и ми суочимо са нашим највећим изазовом: да будемо бољи од нас самих! Прошле сезоне смо поставили стандарде у навијачком свету: у реванш утакмици за пласман у Лигу шампиона било нас је више од домаћина, хуком крцате Маракане смо одували будућег европског шампиона, било нас је на гостовањима на којима нам је било забрањено да присуствујемо…

Али нас није било на утакмицама на којима нам је дозвољено да будемо, а које нас воде у то друштво резервисано само за оне најбогатије и најбоље! Није нас било на утакмицама против клубова за које смо сада ми ти богаташи, нисмо дочекали домаће спортске ривале, као што су странци дочекали нас! Како да очекујемо да нас поштују ти клубови који су тренутно много јачи и много богатији од нас, када ми не поштујемо ни наше домаће клубове, па чак ни сопствени клуб?! Исти клуб игра и побеђује и Ливерпул и Радник, исте боје дресова се муче и губе од ПСЖ-а и од Чуке, исти грб се бори и избори нерешено против Наполија и Лучана! Ако хоћемо да нас највећи и најбогатији клубови данашњице поштују, као и њихови навијачи, онда ми морамо да поштујемо себе, наш клуб, али и наше противнике у домаћој лиги који сањају да нас победе! Ако хоћемо да наши играчи на терену покажу исти жар и борбу и против јачих и против слабијих ривала и увек буду најбоља верзија црвено-белог тима, онда и ми на трибинама морамо да их испратимо: и бројем и енергијом!

„Одувек су наши навијачи тражили да нам клуб понуди нешто да би људи дошли на стадион. Долази време у коме ће људи бити главни покретачи и спортског и пословног успеха клуба, како би клуб могао да оствари свој пун потенцијал. Прилазак људи клубу, позив на учлањивање и куповину сезонских карата више неће бити задатак који маркетинг добија од управе клуба, већ домаћи задатак свих Звездаша који препознају ту важност. То није мобилизација у којој се боримо против непријатеља, то је маратон у коме се тркамо са нама самима, то је маратон који се у времену преноси са генерације на генерацију, то је маратон у коме не можемо да победимо, већ само можемо да будемо бољи од нас самих.“

Наша најбоља верзија у прошлој сезони је била на прослави 30. титуле, на прослави нашег 30. рођендана. У тој утакмици је осликана цела прошла сезона. Сунчан и свечан, насмејан и срећан почетак, киша која почиње да пада, којој пркосимо, град који не престаје, ми не посустајемо, хладноћа која убија вољу, а којој се не дамо… И кад је вода заменила ваздух заставе нису престајале да се вијоре, бакље нису престајале да горе, песме нису престајале да се оре! На крају, остало нас је мање него на почетку, али су остали само најјачи, највернији, најоданији, најупорнији, који, иако покисли, нису дозволили да им било ко или било шта упропасти славље у њиховој кући!

И због тога, у нову сезону хоћемо да уђемо са ставом да хоћемо и можемо још боље од тога, да хоћемо и можемо још бројније од тога! Хајде да за нама повучемо све покисле, разочаране, незаинтересоване и успаване навијаче, хајде да им покажемо да са нама може да се оствари све што се пожели! Хајде да за следећу прославе титуле не буде бесплатног улаза, хајде да када неки Звездаш пролазник пита на благајни да ли има места, добије одговор:

ИМА…

…АЛИ СУ ЗАУЗЕТА!

20 000 СЕЗОНСКИХ КАРАТА!“

Повезане вести

Leave a Comment